Miracefem Merhaba anneler. 35 haftaligim. Vajinamda gün içerisinde iğne batması gibi bir zonklama sancı uyuşma bazen bıçak saplanmasi gibi değişik bir şey oluyor ilk gebeliğim olduğu için tarif edemedim🙄 bebek mi baskı yapıyor acaba? Bir de erken doğum riskim var. Bebek geliyor diye korkuyorum öyle olduğunda
Nslhnkr Miracefem ylancı sancı, birde rahimdeki kasların doğuma hazırlık yapmasından kaynaklı büyümeden dolayı oluşuyormus bildigim kadar. Bende yasıyorum bunu
surelitta52 Miracefem Ben bunu doğum yaptığımdan beri sürekli yaşıyorum (5 senedir) özellikle çok ayakta kaldığım zaman aynı sizin anlattığınız gibi ağrı oluyo. 16 haftalık hamileyim yine arada oluyo ağrılarım. Hala bi çözüm bulamadım, sanırım bununla yaşamayı da öğrendim eskisi gibi takmıyorum.
Sedamelodi 31+1 haftalığım aynısını bende yaşıyorum sürekli vajinamda ağrı mi desem acı mı desem bir his var, nedenini bende bilmiyorum, kaslar mi gevşiyor acaba ? Bilen varsa söylesin lütfen :)
Miracefem Nslhnkr teşekkür ederim yorumunuz için, erken doğum riskim olunca normal hamilelik rutinleri bile insanı acabaya düşürüyor
Hanz bende suan karnim kasılıyor tas gibi oluyor ve düzeliyor vajinamda kasiklarimda boyle uyusma var dediginiz gibi geciyor sonra acaba doguruyormuyum ya bende bekleyeyim burada 39+6 haftalığım
Miracefem Hanz sizin az kalmış bebiş heran gelebilir ☺️ kasılmalarınızı takip edin doktorum 10 dakikada ya da 5 dakikada 1 kasılma karnin taş gibi olursa gel demişti. 32.haftamda bu durumdan dolayı 3 gün hastanede yattım doğumu engellemek için. Nst de sancım 80 e çıkıyordu çok şükür 35 i gördük. O yüzden kasılmalarınızı takip edin 🤗
Mrv24 Aynısı bende oluyor 32.haftadayim. kızımın oyuncaklarını falan toplarken bile kitleniyorum fena batma ağrım oluyor sanki bişe çıkacak gibi. Bugün gittim hiç bir sorun yok dedi. Vücut artık doğuma hazırlık yapmaya başladi. Birde döndüğü için bebek kafası sinirlere dokuyormus oyuzden öyle batmalar normal dedi doktorum. Tabi sizde gidince danışın bir
Miracefem Mrv24 teşekkür ederim yorumunuz için randevum yakın zaten ama bekleyemedim. Benim bebeğim de doğum pozisyonunda şuan belki de kafası baskı yapıyordur
Hanz Miracefem peki tam nasıl oluyordu ya ben suan napsam bilemedim gecti ama sonrs yine geliyor kalcama vuruyor agri tam anlayamadim bebek hareket ediyor omu diyorum kasilmami diyorum anlamadim valla
Nslhnkr Miracefem sizin artık erken dgum riskiniz baya bitmiş durumda ama korkmayın. Yormayın bi de kendinizi
Miracefem Hanz benim de 5 dakika da 1 geliyordu karnım taş gibi oluyordu sonrasında sıklığı 10 dakika da 1 oldu geçiyor diyip bekledim ertesi gün de aynı şekilde sertleşmeler devam edince kontrol ettirmek istedik acilden giriş yaptım nst de düzenli sancım göründü ama haftam erken olduğu için sancinin ağrısını hissetmiyormusum takip için yatış verildi erken doğum riskinden ciğer geliştiriciler yapıldı ilaçlarla sancıları azaltmaya çalıştılar karnım yumusamisti. Yine gün içinde 4 ya da 5 kere oluyor ama normalmis. önemli olan düzenli olarak 5 dakida ya da 10 dakikada1 gelmesi
Miracefem Nslhnkr geçen hafta da maalesef amniyon sıvısının fazla hatta sınırda olduğunu söyledi doktorum o da erken doğumu tetikliyormus. Sıvı fazla olunca ekstra baskı olacağından sürekli yatıyorum zaten 😔
Hanz Miracefem cok gecmis olsun ya bende uyuyamadim valla karnim sert yine agri gitti ama olursa yine gidicem hastaneye virustende pek gitmekde istemiyorum hemen ya
Miracefem surelitta52 hamile olmadığınız da da yaşıyorsunuz yani? Kadın doğuma kontrol ettirdiniz mi peki enfeksiyon ya da mantar olabilir belki?
surelitta52 Miracefem Aynen ilk hamileliğimde hiç ağrı olmamıştı doğumdan sonra başladı ve hala arada devam ediyo maalesef. 😕 Sordum fakat bir şey bulamadı dr’um. Mantar da olamaz çünkü vajinanın içinde değil ağrı, dudaklarda oluyo genellikle.