Canan-serayecrin35 Bebeğim 60 gün kuvez sonrası dün evimize geldi maalesef mamaya başlandı sütüm kesildi ve acayip gazı oluyor gehirmesi oluyor ama sürekli ıkınıyor ve çok zorlanıyor erken doğdu ve şuan kilosu 2040 kilo .. ne yapabilirim acaba ?
Aselminaaa Canan-serayecrin35 mamasini degistirebilrisin cnm mamalar bazen cok gaz yapiyor. Bebeginin karnina masaj yap bi video vardi bulabilirsem sana aticam cok faydasini gordum ben
Babyy1S Canan-serayecrin35 oncelikle gaz ilacı kullanın gaz masajı yapın ve mamayi degistirin veya biberon veriyorsaniz ondan da yapabilir baska marka deneyin yarı tok sekilde banyo yaptirin rahatlatır sonra karnini guzelce doyurun
Hazal01 Canan-serayecrin35 ben günde 2 kupa kimyon demleyip içiyordum çay kaşığıyla da 1-2 kaşık suyundan bebeğime veriyordum annem 5 tane yeğenime de verdi bende kendi bebeğime verdim ayrıca yüz üstü yatırdım uyurken kontrollü şekilde gözüm üzerindeydi gazını rahat çıkarıyordu 1 kupa sıcak suya 1 yemek kaşığı kimyon koyup 10-15 dk bekleyip tortusuyla da içiyordum tadı kötü ama etkisi büyük ayrıca aynı şekilde rezene demliyordum tortusunu süzüp içiyordum sütümden geçtiği için rahatlıyordu sizde deneyebilirsiniz isterseniz araştırn
Kaganla9 karnına zeytin yağı, çörek otu yağı, nane ile masaj yapın.gaz damlası alın probiyotik,bi damla rezene içirin. tabi hepsini önce doktora sorup yapın.biz öyle yaptık ama yine de aylarca gaz sancısı çekti bu dediklerim az da olsa işe yaradı.
Beybisiannesi Canan-serayecrin35 Golden goat keçi sütlü bebek maması diye bir mama var ben kullanmadım ama bütün sitelere baktım hiç kötü yorum yok nerdeyse herkes gaz, kabızlık yapmadı bebeğim güzel kilo alıyor diğer mamalar bizi mahfetti en iyisi bu gibi yorumları var bi araştırın isterseniz inşallah sizin bebeginize de iyi gelir 🐣❣