Hanz Esra-33 bende dun gece sanci cektim sabaha kadar geliyor kesin dedim sabah gecti yine ebeye sordum yalanci sancıların dedi ah ah bekliyoruz valla 😂
hamisanne33 Hanz bana doktorum günde 3 4 tane hurma ye her gün duş al günde yarim saat yürüyüş yap gün aşırı ilişki serbest dedi ilişki doğumu tetikliyormus bunları yapmamı söyledi bende 38 haftalık oldum 2gun önce gittiğimde bunların doğumu kolaylaştırdığını soyledi
Hanz hamisanne33 banada aynisini dedi doktorum ama iliski konusunda hicbisey demedi bende sormadim eşim cok yanaşmıyor ya ben iste istedigimde oluyor anca ama suan 40 haftayım asla istemez korkuyor biraz psikolojik olarak ama geri kalani hep yapıyorum pilates topu squat falan bakalım bu hafta son artik 😂
Erdalfirat Hanz kendi ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor canım bide rabbim ne yazdıysa o oluyo bende normal istemiştim ama ne açılma ne sancı hiç bir belirti yoktu 42haftada sezeryan oldum
Hanz Erdalfirat bende 40 oldum pazartesi egerki hala dogurmamissam cuma suni sancıyla dogum yapmaya calisicak doktorum 🤦🏻♀️
Hanz Esmaaaa_15 tamam canım suan kesinlikle icme hatta doktorunada sor gittiginde 37 olunca ne olur ne olmaz
hamisanne33 Hanz bi arkadaşım var ilişkiden sonra sancısı baslams doğru bence son haftalar ilişkiye girin diyorlar dogumu kolaylastirsin diye
Selinish_ Hanz allah sağlıklı doğumlar versin , bir avazda doğurursun inşallah kucağına alırsın cennet kokulunu 🥰🌺🧿
Selinish_ Ada01 ay inşallah allah senide bir avazda doğurursun inşallah . Seninse güzel haberlerini alırız
avukatveanne Hamilelik eğitiminde öğrendiğimiz bilgiyi paylaşayım sizinle sol elinizin baş parmak ve işaret parmağı arasında bi nokta var oraya uzun süre bastırınca sinyal gönderiyor vucut ve doğumu tetikliyor bi deneyin yada araştırın isterseniz 🌺