-mercimek- 35.haftaya giriyoruz hala kusuyorum inanabiliyor musunuz 😔 benim gibi 9 ay kusan oldu mu gerçekten merak ediyorum prilam tek dostum 🥺
Senayyalcin -mercimek- Prilam benim de kurtarıcım kusmuyorum ama midem çok bulanıyor ilacım sağ olsun geçiriyor bende 33.haftaya giricem nerdeyse hala kullanıyorum prilam🤷🏼♀️
Minnosunannesiii -mercimek- 29.haftadayım yeniii prilam içtim iki tane sabaha Allah kerim 😁 sabah bitane öğlende bitane içiyorum toplam 4 prilam kullanıyorum sanırım benim de geçmeyecek
Oziozi -mercimek- 27 hftlk olduk hala devam arada prilamı ıcmım dıyorum ogun kötu gecıyor sımdı ustunede mıde yanmalarım eklendi😖 duyan aaaaa halamı dıo sınır bozucu.. ılk haftalarımda gun saydım 13 haftam dolsun bıtıyormus dıye alakası olmadı
Hanz -mercimek- prilam bitti ve bugun kusmadim ama yarina nolur bilmiyorum cok korkuyorum 39+6 haftalığım bide düşünün yani kullandığımız takviye ilaclardanda olabilir benimki buyuk ihtimal gynoferondan diye düşünüyorum
-mercimek- Hanz evet doğru ek ilaçlardan olabilir bugün yarın doğurursun zaten bitmiş☺️Sağlıkla al kucağına inşallah 🙏
ezos -mercimek- peki sizin ya da bebişin kilo alımı etkilendi mi bu süreçte 9 haftaligiz şafak sayıyorum bitecek bulantılar diye 😪
-mercimek- ezos ben ilk aylar çok kilo verdim ama sonra almaya başladım bebeğin kilosu normal şükür 🙏