_gonulcolakoglu Hamilelik döneminde vajinanızda gereğinden fazla daralma oldu mu olduysa normal doğum mu sezeryan doğum mu yaptınız?
mlkkk _gonulcolakoglu vajinanızın daraldığını hassaslaştığınfan mı diyorsunuz? Normal doğum için çatı önemli canım vajina her türlü genişler
Senayyalcin _gonulcolakoglu Nasıl yani daralma çünkü vajina görüntü olarak da yapısal olarak da baya genişliyor
Noyann _gonulcolakoglu Merhaba ben 3. Bebegime hamilegim evet dediginiz gibi daralma var dardı iyice daraldı hamile kalınca ilk bebegimde rahim dar oldugu icin acilma olmadi mecbur sezeryana aldilar sizin ilk gebeliginizmi bu
_gonulcolakoglu mlkkk peki çatı muayenesini kaçıncı hafta da yaptırmak lazım ben 33 haftalık hamileyim
_gonulcolakoglu Senayyalcin görüntü olarak değil yapısal olarak bi daralma var bende hamilelik döneminde Vajina genişler diye biliyorum ama benimki çok dar acaba doğum sırasında mı genişleme olur
Senayyalcin _gonulcolakoglu Böyle hissediyorsanız doktora bir danışın derim çünkü genelde vajina kendini 9 ay hazırlar büyür ve doğum esnasında da açılma ve incelme olur