Stmom KizLar betam çarşamba günü 5e düşmesine rağmen hala kanama başlamadı. Basina gelen var mi yardim lütfen!! Doktora sordum birsey kullanmaya gerek yok diyip basindan savdi !!
Stmom mercimeginanne tesekkur ederim ama ilkinde 220 den 200 e dusmustu adet baslamisti simdi 5den 0a 2 gunde gelmez mi acaba bu korkutuyor beni aslında 🥺dis gebelik olabilir mi diye korkuyorum o nasi oluyor bilmiyorum ama
Stmom Zzeynep1 5 hafta olarak gözüküyor ama betam 200deyken ilkinde kanama yaşadım simdi 5ken hala yaşamamış olmam brni korkutuyor
mercimeginanne Stmom dış gebelik yasamadım o yğzden bilmiyorum cnm ama kimyasalda bnm sıfırlandıgı gün sancıyla adetim başladı 🤷🏻♀️
Zzeynep1 Stmom baska doktora git o basından savmış. Bende yasadım 7 haftalıklen kendi düştü ama bazı insanlarda kürtaja gerek duyuluyor doktor çok önemli belki sana zarar vericek bakılması lazım tekrar
Stmom Zzeynep1 yarin en azından betama baktirayim diyorum ona göre doktora giderim . Dis gebelik olabilir mi acaba bundan korkuyorum
Zzeynep1 Stmom özele gitme gibi bir durumun varsa özele git ultrasonda bakar anlaşlır zaten yda mecbur alttan muayene yapılır
Stmom mercimeginanne sıfırlanana3 kadar beta baktırdınmi benim beta suan 5 ne kadar zamana sıfırlanır acaba cok moralim bozuldu bir öncekinde boyle yaşamadığım için. Yarinda hic bilmediğim bi hastanede hic bilmediğim bi doktor bulabildim ve gitmek istemiyorum farklı yerde beta baktirip kafamda soru işareti kalicak gene anlayacağın gece gece uykularım kaçtı