Cidem_sefa Kızlar 13/5 haftalık benim vajinal akıntım var su şeklinde iç çamaşırım ıslanıupr çok fazla değil ama ıslanma oluyor yardımcı olurmusunuz
Ozge5500 Cidem_sefa ahh o akıntılar 25 haftaya giricem emin ol daha cok artıyor surekli kilot degistirmekten gına geldi 😂😂😂
Hcr15 Cidem_sefa bende 13+2 haftalık oldum hamileliğimin başımdan beri aynısı bende de var su gibi ve akıntının olması korkulacak birşey değil. zararlı olan sarımsı yeşilimsi renk değiştirip kötü koku vermesi
Cidem_sefa Ozge5500 kötü bir durum değil demi ben netten baktım etken doğum felan neler neler yazmışlar korktum biraz
Ozge5500 Cidem_sefa yok canm akıntı her sekilde oluyor ama tabiki saglik ocaginda idrar tahliline baktir korkma onemli bise deil akıntı heleki normalse renkli deilse hic srun yok icini ferah tut 😊😘
Ayssmom Benimde oluyor normalde olabilir olmayadabilir mesela benim enfeksiyonum var sen de doktoruna danış tahlil yapsın bence 🤷♀️
Ozge5500 Cidem_sefa ne demk cnm emin ol 19 20 den snra daha cok artıyor akıntılar korkma normaldir 😊👍
Aylayslky Bencede korkulacak bisey yok bende enfeksiyon var artık kroniklesti gibi hatta rengi kokusu beni bunaltıyor bazen doktorum korkulacak bisey olmadığını söyledi oyle içim rahatladı hatta su an 6 aylık hamileyim fitil de kullansam geçmiyor
Aylayslky damlali bazen pembe gibi de oluyor yeşil sari ama çoğunlukla bi idrar tahlili verin 3 ayi da doldurduğunuz icin ilac yazılabilir bana 12. Hafta da yazmıştı doktorum
damlali Aylayslky ben 11.haftamdan beri pembe kanamam var doktora servikal hassasiyetin var ordan geliyor dedi 23.haftalıgım geçmiyor fitilde yaramadı