Ogi8 Kızlar fiyatı ortalamanın üzerinde açıkcası ve ml olarak da baya büyük alan herkes bitiremiyor zaten 12M süresi var, tavsiye ettiğiniz hamilelere özel temiz içerikli uygun fiyatlı bir güneş kremi varsa paylaşırsanız çok sevinirim 🥰
Serendipity Ogi8 dediginiz markanin fiyatini bilmiyorum ama 2 senedir yuzume bunu kullaniyorum cok memnunum ebat olarak avuc ici kadar yaz kis kullaniyorum bu ay dogumum var tum yaz hamileligimde tatilde de kullandim cilt lekesi de hic olusmadi gunese cikinca vs icerigi de temiz isterseniz bir bakin🌸 https://www.yvesrocher.com.tr/cilt-bakimi/bakim-urunune-gore/gunduz-kremleri-bb-krem/elixir-jeunesse-detoks-etkili-50-gkf-yaslanma-karsiti-yuz-kremi/p/75690
BelizErstn Ogi8 siberian wellness ☺️ ben 2-3 yıldır kullanıyorum temiz içerik kızımada onu kullanıyorum.
Umutcumunannesi Ogi8 banada doktorum bunu önermişti ama elimde niveanin kids olani vardi çocuklar icin olduğundan rahatca kullandim gebeligin ilk zamanları aşırı derecede yuzum kuruyup soyuluyordu tek careyi güneş kreminde bulmustum