Daceeyes Arkadaşlar ikinci hamileliğimi yaşıyorum ilk doğumu erken olmştu sezeryan 33 haftada ikincide erken olurmu hep aklmda bu soru dha bna yardımcı olurmusunuz
kubra_c Daceeyes Allah yardımcınız olsun inşAllah bu erken olmaz ilkinde rahim ağzı yetmezliğine bakılmış mıydı eğer öyle bir durum varsa bu defa dikiş attırarak azaltabilirsiniz riski 🤲🏻 Bebeğiniz küveze girmiş miydi peki?
Seymassrioglu Daceeyes niye olsun ki öyle bı kaide yok ablam ilk çocuğunu 30 haftalıkken doğurdu 2. Bebeği 38. Haftada geldi öyle düşünme ☺️
SutlacimiYedimmiBen Daceeyes bnde ilkini 35.haftada yapmıştım simdiki 30 haftada artik bnde bunu merak ediyorum 36.haftayı geçersem ne mutlu bana
Daceeyes kubra_c yok benim bebek bir haftadr hc büyüöemişti o yüzden erken almşlardı küvese falanda girmedi 2550 kilosu inş bunda erken olmaz
melikeyldrm_54 Seymassrioglu bende şuan 30 haftalığım erken doğum riski bendede var acaba ablanızın bebeği iyi mi erken doğan korkuyorum bişey olurmu diye insallah tüm bebekler zamanında gelir 🙏🏻
kubra_c Daceeyes maşaAllah çok iyi o zaman gelişimi ilerideymiş demekki benim de erken doğum riskim var 31.haftadan beri şuan 34+3 teyiz 2,300 kilosu daha o kadar büyütemedik 😌