ErsiNuray Prenses21 hissedyorm canm 13 haftalikken flan basladm hissetmeye ikinci benm ondan sanirim ilkini 19 haftalikken hissrtmistim.
Bahardali Prenses21 ikinci gebeliğim 18+3 gibi net hissetmeye başladım öncesi gaz gibiydi. Karnında belirli tarafta sağ ya da sol da içerde yüzen bir şey gibi. Komple bir bebek gibi değil ama sadece belirli bir kayma hissi gibi, hafif bir gerinme gibi….
Seliner Zeynep_ayaz nasıl bir his tarif edebilir misiniz? Ne oldu da anladınız yani? Hayal edemiyorum ve dört gözle bekliyorum 🌸
Prenses21 Seliner cok guzl bir his hissediyosun yani attını gozle bile goruluyo sabret bende cok merakediyodum :)
Zeynep_ayaz Seliner o kadar guzel bisey ki onunla tamda sohbet ederken pit pit atisi bana tepki gostermesi cok guzel bi duygu cnm 🥰🥰 öncelerde segirme oluyordu sonrada pit pit atisini hissetmeye basladim ozellikle geceleri simdi hem gece hem gunduz varligini hissettiryo melegim cok sukur 🥰🤲💕
Prenses21 Seliner ben 17+4 yada 5 falandim 2 defa hissettim sonra 18. Haftamdi dun dun daha siddetli hissettim
Sibelrx Prenses21 tam ayaga kalkinca bi tekme gibi bisey hissediyorum suan o kadar anlik oluyo nezaman disardan gatekleri tekleri jacinci haftada belli okur acaba 19 gaftaliyim suan