Tugcegurumi oykuduru21 Amin inşallah 💖Allah sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲😊
birprensesvebirprensannesi Esosun İnşallah canım sizde kedi annesiymişsiniz bide benimde kızım var 8 aylık 🐾🙈
DenizAlpinannesii oykuduru21 34+3 haftalık hamileyim bunun yarısı kadar karnım valla artık iyice stres oluyorum kedi yavrusu mu doğurcam ben diye 🤦♀️ Karnım yerime kalçam ve bacaklarım büyüyor
oykuduru21 DenizAlpinannesii ne güzel işte canım iç karnın büyükmüş demek ki ve ben kilolu hamile kaldım maalesef o yüzden şişiyoruz baya 😊
birprensesvebirprensannesi Esosun Ayyy ben bir taneyle çok zorlanıyorum siz nasıl 3 taneyle baş ediyorsunuz resmen ben aslan besliyor gibiyim dün dışarı çıktım diye bugün beni aşırı cezalandırdı tırnak atmadığı yerim kalmadı 🙈 Çok yaramaz ama iyiki 🌹
Esosun birprensesvebirprensannesi tek olunca öyle oluyorlar üçü birbiryle oynuyor bana sadece sevmek kalıyor ☺️ Canları istediğinde gelip sevdirip gidiyorlar
birprensesvebirprensannesi Esosun Evet işte tek olunca oyun arkadaşı tek ben olduğumdan 🙈 Kısırlaştırdınız mı peki
DenizAlpinannesii oykuduru21 bilmiyorum ki bazen korkuyorum acaba bebeğim mi gelişmiyor diye bi doğsa rahatlıycam valla ☺️ Bende kiloluyum boyuma göre ama karnım büyümüyor
oykuduru21 Zynp63 son 3 🤭 bizde 21 nisan gibi düşünüyoruz bakalım kısmet pozitif doğum hikayenizi okuruz inşallah burada hayırlı doğumlarınız olsun 🙏🏼😊
Zynp63 oykuduru21 inşallah cnm evet son 3 kaldı heyecan korku var Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin cümlemizin