gzmblky Merhabalar, Pazartesi gününe sezeryan için tarih verdi doktorum benim testlerim yapıldı, fakat aklıma takılan birşey var 🤔 Refakatçi için Covid testi yapıyorlar mı? Yoksa isteğe bağlı mı? Bu arada özel hastaneye gidiyorum 🙏🏼
Oykuaygun gzmblky bazı hastanelerde yapıyorlar bazılarında yapmıyorlarmış gitmeden Bi doktorunuza sorun bence sonra Bi anda çıkarmasınlar test yapcaz diye
sumeyyeesanli gzmblky benim gideceğim hastanede yapılıyor, hatta sonuçlar çıkmadan doğum katına kimse alınmıyor
metehaninannesiii gzmblky doktorum benim gitttigim hastanede yapıldığını söyledi şimdiden bilgim olsun diye ama yapıldığı daha iyi içiniz rahat eder en azından
gzmblky metehaninannesiii Oykuaygun çağrı merkezi bilmiyormuş 😔 yatış birimiyle görüşmeniz gerekiyor dediler yarın arayacağım 🙏🏼
banudemiryr gzmblky Bende Pazartesi doğum yapacağım inşallah . Annem kalacak yanımda anneme de bana da covid testi yapıldı . Mecburi benim gittiğim hastenede
gzmblky Hepinize çok teşekkür ederim benim hastanemde mecburi değilmiş doktorumun asistanından bilgi aldım 🙏🏼
Biresinti gzmblky ben 2 ay once ablamin dogumunda refakatci kaldim sadece 1 kisiyi kabul ediyorlar ve test falanda ya0madilar