Tubayrlmz44 5haftalık hamıleyım 1.5 yasında oglum var emziriyorum sorun olurmu emzırmem yoksa bıraktırmam mı lazım
Kvsraykt Tubayrlmz44 bir doktorun paylaşımında gördüğüm kadarıyla hamileliğin ilerleyen dönemlerinde sütün tadında değişim olduğu için kendileri bırakıyormuş bebekler
2021annesiyim Tubayrlmz44 36 haftaya kadar emzirebilirsiniz instagram da @drzeynepsaatli var geçen paylaşmıştı bu konuyu :) süte de birşey olmazmış bebeğe de içiniz ferah olsun
Nurr66 8 aylık bebeğim varken hamile kaldım🙈 emzirdim dogdu 5 ayda beraber emzirdim 😂 ikiside tosun gibiydi maşallah ❤️
Gizmolata 2021annesiyim ben şeyi anlamıyorum hamileyken göğsünüzden süt gelebilir gelirse sakın sıkmayın erken doğumu tetikler diyorlar (doktor videolarında) e bebek emincede tetiklenmiyor mu🤔
paradiseeeeee Tubayrlmz44 6 aya kadar emzirebiliyorsunuz bizim geçimde dogumm yapmıştı emziriyodu hemen hamile kaldı doktora 6 aylık olana kadar emzirebilirisn demişti sen geme doktorunu sor bizler gördüklerimizi söyledik herkesin yapısı şeyi farklı
Metar doktoruna danısman en mantıklı davranıs olur. Ordan burdan duyumlarla olacak sey degil bu sonucta iki cocugununda gelisimi sana baglı. İki çocuğunun da hakkına girme doktoruna danıs en doğru cevabıda yönlendirmeyi de doktorun yapar.