ug_fa-3diplomalianne Kediannesi123 anladım canım olsun en yakın komşu 😉 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Smyrabahar Hhhzzzlll3545 600 TL ama galende yok Buca tunaztepeye yollayıp Serkan güçlü var perinatolog ona yaptırıyorlar
Smyrabahar Tatlım sigortan yoksa doktorların özel muayenehaneleri oluyo detaylı bakıyorlar oraya da gidebilirsin Bornova Süheyla toplaoğlunu öneririm 500 muayene ücreti çok iyi bi doktor bende ona kontrollerime gidiyorum
Hhhzzzlll3545 Smyrabahar ayy hadi yaa cinarliya gideyim olmazsa ilk gebeligimde oraya gitmistim radyoloji ye gayet iyiydi
Esinns Sevdaatr35 maalesef tıp merkezinde radyoloji bölümü yapıyormuş bunu volkan tanı adında doktor yapıyor
Kediannesi123 ug_fa-3diplomalianne amin canım benim hepimize 🙏🏻 Minnoşlar sağlıkla ve zamanında gelsin
Sevdaatr35 Esinns teşekkür ederim riskli gebeliklerde perinatolog yapması gerekiyormuş başta benim de riskli demişlerdi o yüzden sordum
Ebrulisss Medifamada sigortali haliyle 500 tlye yaptirdim sigortasiza 50-100 arasi fark oluyor diye biliyorum .