Hanileanne Hanımlar ben indomie çok severim hamile kalmadan önce deli gibi yerdim hamile kalınca hiç yemedim bebeğe zararlı olduğunu düşünüp ama canım çok istiyor başka seven ve yiyen var mı ?
Astrotuba Hanileanne ben iki kere yedim vanım çok istedi bence sıkıntı olmaz sonuçta hamburger de yiyorum ikisi de aynı zarardadır hazır gıda sonuçta ama bence canın çektiyse abartadan yenilebilir
Zdk Hanileanne noodle mı dediğiniz şey? Normal hayatta bile tüketmemek lazım bence çok zararlı. Çin tuzu var içinde bağımlılık yapıyor o.
Hanileanne Dilekcnkn kendime zararlı diye düşğnmüyordum kahvaltıda bile yiyordum çok severim liseden kalan alışkanlık oldu Çin tuzu vs olduğu için yemedim kalıtsal hastalık olur vs yazıyordu bir yerde bende yemedim ama danışmak istedim açıkçası 🤨🧐
Dilekcnkn Hanileanne aaa hiç duymadım gerçekten fakat sabah kahvaltıda yediğinize göre gerçekten çok seviyor ve fazla yiyor olmalısınız en iyisi doktora danışmak👍🏻
Hanileanne Dilekcnkn evet gerçekten çok seviyorum öğün farketmiyor canım ne zaman isterse yerdim gecenin bir yarısı sabah kahvaltı vs şuan dayanamayıp yicem hatta eşim yapıyor 6 aylık hasret bitiyor 🥶😀