Arzu10 Merhaba gebişler size bir sorum olucak 17 haftalık olucaz yarın bu gün doktora gittim 4 gün geride gördü doktor da cinsiyeti kaç haftalıkken öğrendiniz bizimki dahale göstermiyor ya😩😩
Tugcek33 Arzu10 13. haftada gösterdiler ama biz cinsiyet partisi yapacağımız için netleşmesi için 15. haftada gittik tekrar🥰
Daniay Arzu10 Bizimki de göstermedi şu an 16. Haftadayız 15+3 te gitmiştik göremedik alışverişte yapamıyorum 3 hafta daha beklemem gerek 🤰🏻😭❣️
Nur_tanem 16 haftalık net belli oluyor cinsiyet gösterirse tabi canım göstermiyor ise kızlar nazlı oluyor geç öğreniyoruz diyor buradaki arkadaşlar 😅🙈
Rabismomm4 Arzu10 3 kızımın ardından gelen muzicem rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşeallah ❤️🤲
Elif004 Daniay bende 14 hafta 4 gün de gittim tam görünmedi. Nazlı olacagi için doktor kız olabilir dedi. 16. Hafta dolsun gel dedi. Bayağı uğraştık ama bacak arası kapalıydı 😬🤗
Daniay Elif004 Ben çikolata da yemiştim aslında ama göstermedi uyuyordu 🍫🤩 Doktorum da pek uğraşması göstermiyor dedi 😒