Sbrcgr Busra34ybg kanamam yok şuan. Kanama alanı var sadece doktora sordum bebek aspirini gibi artıracağını sanmıyorum dedi bilmiyorum kafam karıştı
Ssyma Kanamalarım olurken bir süre daha kesmedi üç günde bir kullanıyordum geçen hafta kesmek zorunda kaldı
Selma_aygun Ben hem ecopirine bende oksapar iğneye devam etmiştim kanama alanı vardı ve arada lekelenme de olmustu
Sbrcgr Selma_aygun benim daha önce kanamam olmuştu üst üste o zaman başka bir dr bıraktırmıştı aynı ilacı
Ssyma Sbrcgr evet doktorum öyle önermişti hamile kalmadan önce corasprin kullanıyordum şimdi sadece iğne ile devam ediyorum
Selma_aygun Sbrcgr her Dr un tedavi şekli farklı demekki canım benim daha önce 2 düşüğüm var belki o yüzden biraktirmamistir
Selma_aygun Ssyma 2 keresinde hafif kahve lekeler oldu progestan alıp ayaklarımı yükseltip uzanıp dinlendim geçti bı seferinde de bildiğin kanama oldu 2-3 damla kadar Dr a gittim bı problem yoktu çok şükür iğne ve ilacı hiç bırakmadık hala da devam
Ssyma Selma_aygun benim bazen az damla damla bazen çok fazla kanama alanı doluyor sonra boşalıyor çok korkuyorum