Ebrulisss Sevdaatr35 doktorum ali irfan guzel , ayrintiliyida radyoloji uzmani doktor mustafa kemal ersoy yapti , cok memnundum sordugum her soruya cevap verdi 35-40 dakikaya kadar ilgilendi .
AybukeA Asilinannesi1 cenk gezer yeni fiyati 600, kredi kartı 700, bn de 3 gun önce yaptırdım cok memnun kaldım 😊
Asilinannesi1 AybukeA aaa ben 34deyim şimdi 20. Haftada yaptırmıştım. Nakit 500 kredi kartı 600 dü zam gelmiş demekki 😊
Csm Ogretmenanne35 ocak in başında nakit 500 vermiştim ama helali hoş olsun, çok güzel ilgilendi, tane tane anlattı👍
Borulce Fidoss 20 snde yaptırıcam ben medicana 500 dü sanırım yanlış hayırlamıyorsam 550 600 arasıda olabilir😅
Aaaaayyyssssuuunn Ogretmenanne35 çok doğru bı tercıh yapmışsınız mükemmel bi doktor bende orda yaptırmıştım 🥰
BuseVV Ogretmenanne35 bu detaylı ultrason ücreti mi. Ayrıca muayene ücreti ödeyecek misiniz. Ben de oraya gitmeyi düşünüyorum.
Ogretmenanne35 BuseVV yok sadece 600 tl detaylı ultrason ücreti ayrı bir ücret daha ödenmiyor . Nakit 600 taksitlisi daha yüksekti net olarak hatırlatmıyorum ama 🤷🏻♀️