Minikasya Kızlar diplere değdirmeden saç boyatanınız varmı ? Saç rengini açtıran ? Doktorunuz böyle bir izin verdi mi?
Tuba18 Minikasya ben boyadım komple gratisten aldım boyayı threan threpy tam hatırlamıyorum ismini 14 haftalık iken boyadım saçımı diplerle beraber
Rbkny Minikasya benim daha 5+6 haftalıkken doktoruma sordum ve phyto saç boyası markasını önerdi tamamen dogal ve hiçbir sekılde oksidan yok içinde ve koku dahil yok %100dogal dedi onunla boyadım ve hiçbir sorun cıkmadı cok sükür sadece röfle vs gibi seyler yaptırmamamı söylemişti bu tür işlemde illaha oksidan kullanıldığı için
Busra34ybg Minikasya son 1 ayım bende organik boya alıp evde kendim boyadım çok şükür bi sıkıntı olmadı ama tabi doktoruna danışman daha iyi olur
Demiralpmoms Minikasya canım ilk 5. Ayı doldurmadan izin vermedi doktorum bana. Bebeğin organ gelişimi tamamlanmadığı için. Sonrada ben gitmedim zaten. Şimdi de doğuma 20 gün kaldı. Bugün boyattım saçım açıktı koyulastırdım kestirdim bide. Ama açıcının kokusu daha ağır bilmiyorum ki nasıl olur. Maskemi de hiç çıkarmadım olabildiğince kokudan etkilenmemek için
Denizin İlk 3 aydan sonra kanıtlanmış bir durum yok saç boyası için fakat hiç bir anne adayı bebeğinden önemli olmadığı için saçını önemsemez bence sende arkadaşım hoşver saçı maçı girme o işlere sabret biraz
Minikasya Denizin Durum içler acısı olmasa zaten valla hiç sormazdımda. Bende ilk 3 ay diye okudum. Aynen kanıtlanmış bişeyde yok
Minikasya Busra34ybg Diplere değdirmeden boyatanlar olmuştı burda formda yazılmıştı. O dönem hiç düşünmedğim için açıkcası yorumları okumadım. O yüzden aslında doktorundan izin alan oldumu diye sormak istedim. Belki o zaman yazanlar görür yorum yapar diye
Tuba18 Minikasya yok canım sadece boyası var biri sıvı şeklinde diğeri de renk olandı galiba öyle hatırlıyorum
defne09 38+3 bugün bende boyattım komple 🤣 organik boya ile boyattım ne koku ne rahatsızlık hissetmedim. Emzirme dönemi gelmeden boyatmamın iyi olacağını düşündüm.
Minikasya defne09 Bende az önce tekrar bi araştırdım. Eski konulara baktım burdan. Hatta kuaförler yorum yapmış onlarada denk geldim. 5.ayından sonra diplere hiç değmeden gölge, röfle, ombre yaptıranlar olmuş. Amonyak olmasın yazmış içinde kuaförler.
Melos2234 Minikasya 7 aylık hamileyim 4 kere yaptım hatta daha dün de sarı yapmaya çalıştık olmadı tekrar siyah yaptım 🙂bende bir sorun olmadı doktoruma da sordum kendini güzel hissedeceksen neden olmasın dedi ☺️
Fatma7666 Minikasya ben düşünüyorum saçlarım keçe gibi oldu kestirip boyatasım var diplere değdirmeden🥰🤣