Melek_ceyhan https://resimyukle.io/IkjTEEUzYj.i kızlar bebegimin kafası solda mı sağda mı anlayan varmı doktor sağda solda diye belirtmedi bilgisayarda şurada diye gösterdi ama ben sağda diye anladım bide sag tarafı daha cok yüz sekline benzettim gibi sizce? Bide sizce kız mi erkek mi cinsiyet tahmini olan? :)
Deryayurt Melek_ceyhan yani suan telefondan görüntüye bakildiginda bana göre soluma denk geliyor kafasi ama senin ultrasonda uzanış sekline göre sanırım sağ taraf oluyor
Melek_ceyhan Denizin 10+5 haftaligim doğru tahmin yaptınız . Sol diyo herkes yüz şekilleri neden belli değil acaba
Purpura26 Melek_ceyhan Ultrasonda solda olunca normalde sağda oluyormuş galiba aynalama görüntü gibi. Yandan gözüküyor yüzü çok dikkatli bakarsan anlaşılır. Daha küçük büyüdükçe daha da belirginleşir
Denizin Melek_ceyhan canım şuan oluşum aşamasında daha var anlayacağın, bol su iç iyi beslen şekerli hamurludan uzak dur, 16 cı haftada yüz hatlarını görebileceksin🙏🧿maşallah tütütü
ss_umay Allah sağ salim bütün anne adaylarının, annelerin bebeklerine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️🥰