2prensannesi2008 Srphrn 13 haftalıkken gitmiştim kesin erkek dedi bacak arasınıda gösterdi fotosunuda verdi bidaha gitmedim
kzbnkndr Rabiagrgl doktorumuzun emin olmadığı sürece cinsiyet ile ilgili çok yorum yapan birisi olmadığını söylemişlerdi. Dediği gibi de oldu. 30.haftamızdayız şuan. Bekliyoruzz ☺️
Rumeysa-celik14 Canım benim doktorum 12.haftada erkeğe benziyor dedi 16. Haftada da tam olarak gösterdi ama belki daha erken gitseydim 16dan erken gösterirdi 🙈
TansuB Srphrn 12+3 de erkege benziyo dedi 2 hafta sonra kesin erkek dedi hatta bizede gosterdi o ckintiyi gorduk emin olduk 😊💙
Sevmbiln Fatmasmbl hayırlısı olsun canım Allah gonlundekini hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin❤️
tazeanneew merve-shnbs doktora bağlı canım bacak arasını net görürse eğer oluşum yapısından anlıyolar bana 11 de kız dedi 13 olduk hala daha kız değişmez artık dedi zaten 💕
tazeanneew Srphrn 13. Haftada en geç erkeğin testisleri inmiş olur ama görmek ve görmemek mesele canım buda doktoruna kalıyor çok net bacak arasını gördüyse ve yoksa kızdır oluşmamıştır diye bişey yok ben söylemiyorum doktorum dedi 🤷♀️
Borulce Srphrn 12 haftada gördük 16 haftada emin olduk. İlk gebeliğimde 20 hafta hatta daha 24 bile olabilir😅 o zaman gördük aynı doktor sonucta göstermeyince göstermiyorlar