Ada01 Srphrn ay soru çok tatlı bebiş pipiyi ne zaman gösterdi😂🥰 bizim 13.haftada olabilir dendi 16.haftada kesin erkek dendi
Sermec27 Srphrn yani oluşmadıysa kızdır bu haftada bacak arasında pipi varsa gözükür cünkü ben ilk oğlumu 12+3 te öğrenmiştim ikinci oğlum 13 haftada cok hareketliydi doktor bir sey göremedi hareketli oldugu için 17 de gittiğim de direk pipi gözüktü 12 den sonra kesin oluşur pipi eger su an bacak arası boşsa kızdır canım 🥰
ikincimucizemmmm Srphrn 9+5 te öğrenmiştim ilk oğlumu doktor pipi var dedi o haftada nasıl gördüyse artık bu sefer 11+1 tim haftaya gitçem bir tahminde bulunur heralde
Denizin Srphrn genelde kızdan erkeğe dönüş azdır , genellikle erkek derse doktor yüzde doksan erkek çıkar o bebek , ayrıca karnın alt tarafından şişse erkektir , tamamen şişse göğüs altından kızdır
gulapikk Srphrn 13. Haftada alelade gösterdi bizimki baya bildiğin bağırıyordu burdayım diye doktorda ultrasonda çekti fotosunu al bak diye sonra 17. Haftada da aynı pozisyonda gösterdi hem 13 hem 17 haftalık ultrasondaki fotosu pipi fotosu bizimkinin😁