thepurple çok haklisiniz. Yani kimse aksama kdr kirk tane hastayla ugrasiyorlar demesin günlük beyin cerrahi gibi ameliyata felan girmiyorsa bazi branstaki doktorlara asla ve asla hak vermiyorum. O koltuga oturduysan o isi sectiysen sen devletin isindede duruyorsan essek gibi insanlara iyi doktorluk yapmak zorundasin. Benim bi doktorum vardi Allah ondan bin kere razi olsun o doktorlugunuda çok iyi yapti ama öncelikle insandi. Genetik uzmanim hayatimi kurtaracak seyleri bana anladigim dilden tek tek anlatti. Yine uzman perinatolog oya hanim evladi yasindayim bana hep güzel anne tatli anne, dedi bunlarin ikiside zeynep kamilde olan doktorlar. Ben o zaman denk geldim. Kötülerine fazlasiyla denk geldim. Ben asla hakkimi helal etmiyorum. Ben bugün özele para, veriyorsam sirf bunlarin insani korkuttugundandir. Biz onlardan iyi bsy, duymak isterken sorunsuz, bi gebelige bile öyle bi suratla bakiyolarki insanin aklina kirk tilki giriyor. Allah herkeze yardim etsin. Imkani olan gidiyorda olmayan napsin. Allah sorsun bu konuda gercekten çok çok muzdaribiz. Ama ilahi adalet var. Insan olmak zorsa insanligin cogaldigi meslegide secmicekler. Ne o öyle agizlarindan cimbizla laf almayi gec insan soru soramiyor ya. Yoksa niye para verelim bedava devletin doktoru varken. Allah sorsun