melikEmre10 Merhaba anne adayları. Hamile olduğumu daha yeni öğrendim ve doktora gittim.Reglime göre 6 haftalık hamile olduğumu söyledi ama kalp atışını duyamadı kese var kalp atısını duyamadıgım için bişey diyemiyorum dedi. Başına boyle bisey gelen var mı ? Dua edin kızlar bos gebelik olmasindan korkuyorum 😭😔
Betuledem melikEmre10 hayırlı olsun, hiç stres yapmayın, 5 haftalık gittiğimde sadece kese gördüm, 8.hafta kalp atışı ve bebek. Daha zamanınız var, bekleyin umutsuz olmayın
Denizzz5900 melikEmre10 6 hafta daha erken benim doktorum 2 hafta sonra çağırdı beni 7 8 haftalarda duyurulur diye biliyorum ben
Fatos_teke46 melikEmre10 bende 6 haftalıkken gittiğimde dinletmemisti doktorum radyasyon bebeğe zarar verir 9 haftalık olduğunda gel demişti o zaman duymuştum şükürler olsun içinizi ferah tutun duycaksinizdir bebisinizin o güzel sesini 😍🥰❤️
Pelin093 melikEmre10 canini skma banada neler dedi drum 6 haftaliga yakindi 5*4dü sanirm alltan muayne etti suan oynamasi kalp atimi olmasi gerekirdi yok falan dedi baya olumsuz konustu 1 hafta sonraya randavu vermisti 7 ye yakindm o zmn duydu oda yine vajinal muaynede. Moralini bozma insallah bidahaki gitmene duyulur. Bence haftasi gününü tutuyosa canlanir o zaten
Bebisininannesi1202 melikEmre10 canım aklına kötü şeyler getirme bebişin hisseder kalbini ferah tut benimde kese göründü 5.haftasında 8.haftada gel kalp atışını duyalım dedi daha erken sabret üzülme
ipekylmaz melikEmre10 canım bizimkide duyulmamıştı 8. Haftada duyuldu kalp atışı normal diye biliyorum
Aysen3434 melikEmre10 buarada ben 6+9 da duydum 6 da gitsem belki duyamıcaktım. Sizde öyle şimdi bikaç gün daha geç gitseniz belki duyacaktınız
Aslina melikEmre10 canım 5+3 ken gittim doktora keseyi gördü kalp atışını bundan 15 gün önce ancak görürüz dedi seninki de çok normal yani daha. Sıkma canını.
Cicianne97 melikEmre10 6 da benim de sadece kese vardi hatta 7 de gittik karindan duyulmadi hic umudum yoktu vajinal ultrasonla ancak duyuldu 7+3 te canını sıkma canim daha cok erken 9. Haftada bile duyanlar var kalp atisini