NilayRuya 26+4 teyim doktor hamileliğimde hiçbir risk olmamasına rağmen bugün ağır kendini zorlayarak temizlik yapma dedi , ilk defa böyle bir uyarı yaptı. Akşam işten sonra yavaş yavaş böle böle yapıyorum temizliği . Örneğin mutfakta tezgah Ocak silinip makinadaki bulaşıklar yerleştirilecek ve masa temizlenecekse 2 işi bitiriyorum 5-6 dk oturuyorum kalanı hallediyorum sonra. Oturma odası için de mobilyaların tozunu alma işini bitirdikten sonra koltukları süpürüyorum ( koltuk süpürme işini , toz alma işini haftasonu gündüz yapıyorum ) 2 banyo tuvalet var bizde. Ebeveyn banyo tuvaletini temizledim örneğin , diğeri için de ara veriyorum. Yatak odam çok büyük olmadığı için bir girişte hallediyorum ki zaten çok dağılmıyor evim düzenli olduğum için ve gün içinde çalıştığım için. Şuan en en zor gelen şey eşyaları makinadan çıkarıp katlamak. Cam silme işini hiç yapmıyorum eşime devrettim o işi .Onun dışında yavaş yavaş her işi yapabiliyorum , yerleri süpürme işim olmuyor robot süpürge olduğu için. Benim yerime her gün 1 buçuk saat süpürüyor etrafı 😊