Zeyneperen zeynoocuk sanki hiç geçmiyor günler 11 Mayıs bakalım küçük bey daha erken gelirse bilemem 😊
ikiponcik_annesi zeynoocuk burda 28 mayıs görünüyo ama ya 38 yada 39 haftada kavuşucaz oğlumla 🥰 son günler geçmiyo sanki 🙈
Alizade_16 ipekursat aynen ya, hem bakıyosun az kaldı, hem de zaman geçmiyo daha varmış gibi geliyor🙈 ne yapsamda zaman çobuk geçse diye düşünüyorum hep😂❤
Hazal12 kurtaricimelekk benimde Allah izniyle 30 Mayıs gösteriyor sezeryan olursa erken mi alırlar 😊🧿🙏💕 27+5 şuan
icimdekikelebek Hazal12 27+5 ben de sezaryen istiyorum 38 de falan alır gibime geliyor 🥰 inşallah sağlıkla
denizali_ Hazal12 beraberiz canım 😊 bebeğin hareketleri sanki yavaşlıyor gibime geliyor acaba çok hareket ettiğim için mi 🥺
Hazal12 @ icimdekikelebek ay aynıyızzz ☺️💕 böyle yalancı sancı gibi geliyor mu size de 🤔 inşallah sağlıcakla alalım evlatlarımızı hepimiz kızlar
icimdekikelebek Hazal12 amin inşallah 🤲🏻 Sağlık olsun da . Yok sancı ama yürüyünce baskı oluyor zorlanıyorum pek yormuyorum kendimi o yüzden
Mehpeyker zeynepylmz merhaba benim de 8 Mayıs ama ben de sezaryen istiyorum. Sanırım nisanın sonunda bebeklerimize kavuşuruz