Evimvebebegim İlk bebeğimde sezeryan doğum yapmıştım oğlum iki buçuk yaşında şimdi ikinci oğluşum geliyor inşallah 27. Haftadayiz sezeryan dikişlerim çok ağrıyor var mı acaba aynı durumu yaşayan ?
Gamzey Evimvebebegim bende aynı durumdayım henüz 24 haftadayım yağ sürmek ağrıyı azaltıyor diye duymuştum inşallah faydası olur
Kubrasngl Evimvebebegim 6.haftamdan beri ağrıyo şuan 12yim hiç geçmiyo. Doktora söyledim kuşak bağla beline ağır kaldırma bolca ceviz yoğurt ve meyve ye dedi. İlikkiyide yasakladı. Hepsini yaptım ama geçmiyo devamlı yatıyorum
ilgin22 Evimvebebegim evet kızım 12 aylık 28 haftalık hamileyim hareketli bir bebek zaten 2. İlk kızım hiç hareket etmezdi nerdeyse ama şuan dikiş yerlerime sanki bıçak batıyor sürekli değil ama sık sık oluyor
Mlk8 Evimvebebegim 7 sene oldu cok korkuyodum agri olur diye ama henüz bisey yok 14 haftaligim.insallah ilerleyen zamanda da olmaz.belki sizin üzerinden cok zaman geçmediği için ağrıyor olabilir insallah bir çözümünü bulursunuz 🌸
Evimvebebegim Gamzey yaa gerçekten bunu rahatlatacak bişey varsa yapayım hemen çekilecek gibi değil 🤷
Gamzey Evimvebebegim kayinvalidem söylemişti eski kiracısı üst üste sezeryan olduğu için çok ağrısı olduğunda bir tane yağ sürüyordu o çok rahatlatiyormus dedi ama hangi yağ olduğunu öğrenemedim henüz
Evimvebebegim Kubrasngl bende yürüyüş yapınca çok sıkıntı çekiyorum gece yatarken sağa sola donemiyorum 😔
Kvsraykt Bende 14 haftalığım ama hiç ağrı filan yok olmadı yani acı da yok yürürüm yine hiç ağrımaz bebek büyüdükçe sıkıntı olacak mı onuda zaman gösterecek
Evimvebebegim Kvsraykt başta benim de yoktu yirmili haftalra girdikten sonra başladı umarım siz yaşamazsınız 🤲
Evimvebebegim Kubrasngl öyle yaptım artık yürürken elimle tutuyorum sürekli bari tülbentle bağlıyım dedim bklim bir an önce doktora gideyim en iyisi