Selinnnnnnnnnnnn Perşembe tam 3 ayı dolduracağım. Bugün 11+3 üm benim gibi olupta denize giren var mı acaba? Korktuğum için girmekte tereddütlüyüm. 🙈
Hanif Selinnnnnnnnnnnn hangi ayda okursanız olun gireceğiniz denizin oldukça temiz bir yer olmasında fayda var. Hamilelikte çok çabuk enfeksiyon olabiliyor o yüzden çok kalabalık yerlerde ve çok kirli yerlerde denize girmeyin.
Ecrinimleyla Selinnnnnnnnnnnn ben 10 haftalığım bayramda denize gidicez bence bişey olmaz güneşte çok kalmazsan bişey olmaz heralde
Aybebek Selinnnnnnnnnnnn enfeksiyon açısından tehlikeli olabilir canımm bence doktoruna danışmadan girme..
Esa 4 haftadan 8 haftaya kadar girmiştim hiçbir zararı yok havuz zararlı denize rahatça girebilirsin o zamanlar doktorada sormuştum
Sumeyyye 17 haftalığım dün döndüm tatilden sürekli denizdeydim hiç bişeycik olmadı hatta doktorum çok iyi olur dedi
Busraszgn Yüzmek faydalı ama aşırı pis olan kıyılar var onlardan uzak durun. Yazın hem küçük hem aşırı kalabalik bi yerde denize girdikleri için kuzenlerimin hepsinde uçuk çıkmıştı su çok pismiş heralde. O yüzden aşırı kalabalık ve dar bi plaj olmazsa yüzmek hamileler için faydaliymis. Havuzda idrar yolu enfeksiyonu yaptığı için önermiyorlar.
Seftali @Selinnnnnnnnnnnn havuz ve pis bir kıyoda denize girmek enfeksiyon riski taşıyor onun dışında denize girmek yüzmek çok faydalı canım hamilelikte 😊
Gamze612 Ben 14+3 um. Doktoruml cuma gunu konustum bebegin esi asagida olmasina ragmen sorun gormedi denize girebilirsin dedi