ArasAsya Yani 3 yıl once öyle bi gebelik gecirdim ki bana ilerdeki hamileligini etkilemeyi gec bana ölürsün zehirlenirsin dediler ama tabi benim testlerim cikana kdr cocugum o zaman 5.5 aylik olmustu. Yani bana size konustuklari kdr yarim konusmadilar. Ben dogurmayi tercih ettim çunku ben yapamam. Dogduktan 17gun sonra vefat etti. Ama dogana kdr her hafta 3 kere ultrasona girdim. Çunku kesenin delinip sivi kacirmasiyla benim zehirlenmem ani olup beni ölüme sürükleyebilirdi. Istanbuldaysaniz uzman perinatolog oya demirci zeynep kamilde olan bi doktor. Bana ne dediyse harfi harfine çıktı. Ne eksik ne fazla. Ornegin umraniyede bi perinatologda arkadasimij bebegi icin dogana kdr yuzunun yarisi yok felcli olur sakat olur. Organlari düzgun gelismez dedi. Bebek dogdugunda ise bebekle beraber yuzunu saran bi kist çıktı. Doktor arkadasima o kdr minnet duydu ki eğer aldirmayi kabul etseydi aldiklari esnada gorseydim ömür boyu vicdan azabi cekerdim demis. Ve suan kizi sapasaglam. Oraya, gitmenizi oneririm. Allah yardimciniz olsun çok büyük imtihan. Rabbim sabir versin. Okudukca eskiye döndüm hicbirsey, yazildigi kdr asla kolay, dgl.