selinn35 Doktorum idrar kültürü istedi gizli enfeksiyon olabilir bazen hic belirti vermiyor dedi. 28 haftalgım bu arada.
Serendipity selinn35 ne akinti, ne kotu koku, ne sizlama, ne de sik idrara cikma sikayetim vardi rutin kontrolde tahlil verdim ve enfeksiyon cikti 🤦🏻♀️
Hcr15 selinn35 evet benim dün gece aşırı baş ağrısyla gittiğim hastanede idrar testinde yapılınca öğrendim hiç belirti de yoktu
bb1509 selinn35 sadece kasık ağrım vardı ne yanma ne akıntı va hiçbişey yoktu yine oluyor arada yoruldum artık 🤦♀️
selinn35 Canlarimbenimm bende akıntı da yok. Sadece bebegim mesaneye cok baskı yapıyor ve sürekli wc ye cıkma gereksinimi duyuyorum
Canlarimbenimm selinn35 o tek başına enfeksiyon sebebi sayılmıyor sanırım benim enfeksiyonum yokken çok sık tuvalete gidesim geliyor
selinn35 Serendipity peki neden olurmus böyle ? Bir de erken dogum riski varmıs deniliyor siz nasıl bir yol izlediniz
Gamzeeakt Bende 28+6 haftalığım 16 haftadan beri enfeksiyonum var ve hiçbir belirtisi yoktu kan ve idrar tahlilimde çıktı
Nura6 Gamzeeakt kan tahlililinizde çıkan WBC değeri kaç acaba bende de çıktı da hiç bir belirtim yok🤷♀️
Serendipity selinn35 nedenini bilmiyoruz bu ara cok su icememistim ondan olabilir dedi doktor. suan 36.haftamdayim cati muayenesini 38de yapariz erken dogum riskin yok dedi bana ama size erken dogum riskine sebep verir diye doktorunuz mu dedi?
Hcr15 selinn35 Bugün aldım antibiyotik verdi doktor toz şeklinde bir tane var içinde gece yatmadan son idrarımdan sonra bir bardak suya katıp içicem ve sabah yaptığım idrarla atacakmışım ilacı
Serendipity selinn35 bilemedim ya bana riskin yok hersey normal dedi 🤷🏻♀️ size de gecmis olsun umarim risk olusturmaz saglicakla kavusuruz 😊
Hcr15 Nura6 bende yapıcam ama bidaha idrarım gelir diye bekliyorum biraz daha ondan sonra yaparım 🤦🏻♀️😄