Nurem20 Kızlar bu konuda fikrinizi almak istiyorum genital bölgedeki kararmaya ne iyi gelir 😒Kullandığınız,önerebileceğiniz krem vs bir ürün var mı ?
mercimeginanne Nurem20 limonve karbonatı karıştırıp sür dedi kuaförüm bana ama bn doğum sonrası yaparım dedim artık
mucizem09_ Nurem20 canim hematan diyr eczanede satilsn bi krem var bebislerde pisik kremi olarak kullaniyolsr internetten arastit doktorlar karsrma icin veriyor kullaniylm bende
Writebirds mercimeginanne telaşlanmak değilde 🤣 göze hitap etmiyor pek🤭🤭🤣🤣 onu geçtim göbekten göremiyorum artık sorun değil ya i
mercimeginanne Denizzz5900 bende ağda yaptırıyorum ama genede kararma var gebelikten kaynaklı :)) böyle kararmasıda normalmiş kolaltı ve genital bölgenin :)
Osim Dogumdan sonra geciyor endiselenmeyin gobekte siyah cizgi yuzde olabiliyor bu kararmalar lekeler mecburen dogumla birlikte yavas yavas aciliyor
arisin_annesiii Nurem20 karnimdan dolayı görmüyordum ama ağda yaparken farkettim Allahım 😂 ya ben epilasyona gittiğim için ekstra beyazlanmıştı. Ama şimdi kapkara olmuş suan bisey kullanamam ama doğumdan sonra hemen kullanacam
izmirsibel Nurem20 gebelikte maalesef oluyor bunun için tüy bırakmayın havasz yer olduğu şuanlık yapabilecek birşey yok
mucizem09_ Nurem20 bi bakin hemdr guvenilir internette bakin bununla ilgili yazilsr var cuzi bi fiyst hemde 13 tl gibi