Karadumansu Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum 26+0 haftalığız 21 Mayıs da sezeryan doğum yapabilir miyim uygun mu ? Hafta olarak doğum için uyuyor mu
Gizmolata Karadumansu kusura bakmayın gerçekten anlayamadığım için soruyorum, uygun mu derken? Yani bebek bu ne zaman gelirse, ayrıca size 21 mayıs çok erken değilmi ben 29+2yim tahmini doğum tarihim. Siz 36-37 de erkenden doğurmak mı istiyorsunuz
Krizantem_ Karadumansu Bende bugün 26. Haftama girdim. 21 mayıs tam 37. Hafta oluyor. Ama genelde 38. Haftada alıyorlar diye biliyorum. Sizin için özel bir gün mü?
Aselminaaa Karadumansu bebegin karninda ne kadar durursa okadar iyi cnm erteleye bildigin kadar erteleyin
Karadumansu Gizmolata 37 haftalık oluyorum normal erken doğum statüsünde olmuyor bildiğim kadarı ile gün seçerken 21 Mayıs uyumlu olabiliyor mu yoksa 37 yi tamamlaması mı lazım öğrenmek istediğim
Gizmolata Karadumansu anladım ama benim fikrim Sağlıklıysa ve bir problem yoksa 38 hatta 39+0 ı bekleyin derim son günler ciğer gelişimi için çok önemli ve çok güvenli bir yerde tamamlamış olucak🥰 sizin için ekstra bir durum yoksa tabi muhtemelen doktorunuzda beklemek ister
aydinaleyna61 Karadumansu eğer zorunlu sezeryan değilse yani mecburi 39. Haftaya kadar bekleyen o haftalarda gün veren doktorlar da var bu konuyu doktorunla konuşman daha iyi olur net bilgi almış olursun yani bebeğinin ilerleyişine göre bir tarih verir sana
Karadumansu Gizmolata anladım teşekkürler doğuma hazırlanma süreci içerisinde sanıyordum 37 den sonra doktorum olur dedi ama tabiki ciğer gelişimi vs devam ediyorsa illaki beklenmeli
Gizmolata Karadumansu valla benim abimle eşi kadın doğum uzmanı biz her konuştuğumuzda ay inşallah 39 u tamamlarız diyoruz benim için🥰 şekerim var bebeğimin kilosu çok şükür tam haftasında ilerliyor ama irileşirse bikaç hafta önce doğum olabilir o yüzden hep diyorum Allahım 39+0 ı göreyim 😂
Karadumansu Gizmolata canım bende öyle en önemlisi sağlıkla gelmeleri ben kalp amaliyatı geçirdim bu yüzden yukarı baskı yaptığında nefessiz kaldığımda çok tedirgin oluyorum göğüsümde bir ağrı vs olduğunda son haftalarında daha çok oluyormuş bundan kaynaklı problemler oluşursa diye gün seçebilir miyim bir sakıncası oluyormu diye sormak istemiştim ama tatbiki en güzeli normal şekilde kendi gününde gelmesi inşAllah sizde de öyle olur ❤️
Karadumansu Karadumansu canım bende öyle en önemlisi sağlıkla gelmeleri ben kalp amaliyatı geçirdim bu yüzden yukarı baskı yaptığında nefessiz kaldığımda çok tedirgin oluyorum göğüsümde bir ağrı vs olduğunda son haftalarında daha çok oluyormuş bundan kaynaklı problemler oluşursa diye gün seçebilir miyim bir sakıncası oluyormu diye sormak istemiştim ama tatbiki en güzeli normal şekilde kendi gününde gelmesi inşAllah sizde de öyle olur @babyandmom1
Gizmolata Karadumansu sağlık durumundan doktoruna bahsetmişsindir canım zaten senin durumuna göre 37. Haftada alınabilir tabi ama siz mutlaka söyleyin gelişimine göre ciğer geliştirci iğne vururlar size mutlaka bir çözümü vardır, sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🥰
babyandmom1 Neden 21 mayıs ve sezeryan? Ben 28 haftalığım 40.haftamız 28 mayısta doluyor hiç doğum konuşmadık doktorumla inşallah erken doğum olmaz diye dua ediyorum 🙏🏻
babyandmom1 Karadumansu çok geçmiş olsun inşallah hiç bir sıkıntı yaşamazsınız hiç endişe etmeyin sizin için en iyisine doktorunuz karar verecektir 🙏🏻
Karadumansu Krizantem_ özel bir gün değil kalp amaliyatı geçirdim mecbur kalırsam diye bir sıkıntı olur mu diye sormak istedim Aynı gidiyormuşuz sağlıkla zamanında gelirler inşAllah 🤍