Dukuko Merimex bebeğinizi sık sık ziyaret edin ve izin veriliyorsa tentene temas edin. varlığınızı, sevginizi hissettirin, konuşun onunla. Allah şifa versin 🙏🏻
Smyrhcr Gerçekten çok kötü bi durum beklemek zorunda kalmak ama yapacak tek bişey var sabır dua tevekkül etmek acil sezeyan oldugu için anestezi tam bayılttılar bende göremeden gitti yoğun bakıma yavrum 😞 ama cihazdan ayrılınca 3 günde bi gösteriyorlar ve sütünü bol bol sağ gün geçtikçe fazla içmeye başlıyorlar. 10 cc den 40 cc ye çıktık allahıma şükürler olsunnn en kısa zamanda kavuşuruz inşallah bebişlerimize benimde bebeğimin adı ali kerem dualarınıza katarsanız çok mutlu olurum .
Fadimeanne Merimex geçmiş olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah rabbim korur onu sen içini ferah tut 🤲
Bademmmm Merimex Allah’ım tez zamanda Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah o hastaneden bebeğinizle mutluluk içinde çıkın Amin
Smyrhcr ruyadandunyaya merhabalar ben size bişey sorsam? benim bebeğimde 1 hafta entübeydi ama çıktı çok şükür beyin oksijensiz kaldıgı için hasar kalma ihtmali olabilir dendi ama hipotermi tedavisi gördü 72 saat. süreç nasıl ilerliyor bu konuda bi bilgiye sahipmisiniz acaba ?
ruyadandunyaya Smyrhcr merhabalar öncelikle geçmiş olsun. En kısa zamanda bebeğiniz sağlığına kavuşacaktır inşallah birlikte dua edicez ben manevi olarak duamı eksik etmicem. Öncelikle korkmayın bi tek sizin başınıza gelen bi durum değil bi çok bebeğin başına geliyo uygulanan tedavi yöntemi de de anne karnında ve doğumda beyni oksijensiz kalmış bebekler için kanıtlanmış ve nadir tedavi yöntemlerinden biridir . Özel bi cihazla bebeğiniz soğutularak beyninde ve vücudunda su toplanmasını engellemektir . Bu tedavi doğduktan ne kadar süre sonda uygulandı acaba ?
tospigim07 Merimex Allah hayırlısıyla sağ salim skintisiz cikkmasini nasip etsin inşallah tez zamanda kucağına gelsin annesi.korkma prematüre bebekler özellikle çok güçlü oluyorlar ❤️
Merimex ruyadandunyaya bir hafta 10 gün riskli dedi doktor bı sıkıntı çıkar diye çok korkuyoruz goremedim onu .süt veriyorum az az veriyorlarmış. Risk durumu korkutuyor herkese söylenen birseymi benim oğluma ozelmi bilmiyorm.
ruyadandunyaya Merimex emin olun o haftalarda doğan tüm bebekler için söylenen bişey size özel bi durum değil daha küçük doğupta hayata tutunan bipk bebeğimiz var lütfen ümitsiz olmayın
Nefeshangul Merimex Allahm yardm etsn ins bende dün doğum yaptm ama daha kokusunu çekemedim içime yoğun bakımda 😔🤲 ve 3 hafta erken geldi Rabbimm herkesn evladini bagslasn bizmde içinde
ddiilleekk Merimex Allah’ım büyük niceleri o şekilde tutundu hayata sizin bebeginizde tutunacaktir. İnsallah ilerde bu günler cocugunuza anlattiginiz bir anı olarak kalir. Entube olupta iyilesen o kadar cok bebek varki simdiki ilaclar cok güzel akcigerleri gelisip kendi nefes almaya baslayacak makinadan cikartacaklar. Biraz daha düzene girincede kucaginizda olacak insallah 🙏🙏
Zeynepnacar Benim kızım da kalmıştı yoğun bakımda, entübeydi o da. 19 günün sonunda kucağıma alabilmiştim. Lütfen kendinizi üzmeyin, sabırlı olun onlar o kadar güçlüler ki Allah’ın izniyle sağlıkla çıkacaksınız hastaneden💜
Smyrhcr ruyadandunyaya yanıtınız için teşekkür ederim 🙏🏻 ben özel hastanede doğum yaptım onlarda bu uygulama olmadığı için üniversite hastanesine sevk ettiler oda uzak 1 saatlik mesafede yani 1 bucuk saat sonra hemen uygulama başlatıldı. 25. Günümüz bugun mr eeg çekildi ama dr temiz çıksa bile hasar olmadıgını göstermez dedi bütün hayallerim yıkıldı resmen 😞 dr lar neden bu kadar umutsuz konuşurlar ki 😞
Merimex ece_2206 Zehra2938 minikbaby06 Wonderwoman pitircikannesi1 spiker_anne Aleynaszrrr Allah razı olsun hepinizden
spiker_anne Merimex Bir anne yalvarırım dediği an dünya dursun istiyorum çok üzülüyorum😢 Hz Yusuf hangi dua ile kuyudan çıktıysa, Hz İbrahim hangi dua ile ateşten kurtulduysa, Hz Adem hangi dua ile affolunduysa yavrunuz içinde o duayla sesleniyorum Allah’a. Rabbim size bağışlasın🙏🏻