bozkurt_19 Merimex Allah şifa versin inşallah En kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz inşallah dualarımdasınız 🤲🏻
Nisanannesi4 Merimex Allah korktuklarımıza uğratmasın şafii ismi şerifi hürmetine bütün hastalara ve oğlunuza ennn kısa zamanda şifa versin 💜
Melekcbn Merimex Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah canım Rabbim size bağışlasın inşallah 🤲🏻 Tez zamanda toparlansın Meleğiniz inşallah çok üzüldüm kuran okuycam inşallah♥️
Merimex Senaa28- bilmiyorm korkuyorum doğduğunda ağlamış sonra solunum sıkıntısı başlamış entube etmişler.
Senaa28- Merimex onlar çok güçlü Rabbim onlara öyle bir güç veriyor ki Drler bile bazen şaşıyor İnan bana stres yapma sütün ileriki dönemde çok önemli sütüne dikkat et canım 🙏🙏
fk3458 Kuzum 25 yaşındayım 25 sene önce düşün 7 aylık doğmuşum hemde 700 gram çok şükür hiç bir sıkıntım olmamış hiç korkma Allahın izni ile atlatacak meleğin birazcık daha hastanede misafir kalacak gibi düşün dualarım sizinle ❤️
Merimex fk3458 insallah ama dayanilacak gibi değil doğurdum göremedim opemedimm ağzında hortumla fotoğraf görüyorum sadece İnşaallah en kısa zamanda çıkartırız:((