seydayuknu KIZLAR afedersiniz ama sormak zorunda kaldım bu soruyu tuvalette küçük abdesti yapiyorum bitiyor ama biraz daha yapar gibi yüklenince sürekli çiş geliyor hic bitmiyor gibi bu neyin nesi
Esosun seydayuknu ben de tuvalete gitmeden çişimin geldiğini anlamıyorum bi gidince de çıkamıyorum 😂 mesaneye baskıdan kaynaklanıyormuş aslında böyle baya bi baskı hissedince fırlıyorum wcye ancak öyle anlıyorum artık
Avokado Ben de çok sıkışıyorum bi anda, tuvalete gidince çok azar azar geliyo ve dediğiniz gibi uzun sürüyo. Daha 11. Haftadayız bebek baskı yapacak kadar da büyük değil ama 🤷🏻♀️
Yaseminatik57 seydayuknu. Aynı ben gece sabaha kadar tuvalet nöbeti yapıyorum ya bitiyo diyorum bitmiyo bende anlamadım ama gece uyku uyuyamıyorum sabaha kadar tuvalet derdi nezmana biter acana çok su içiyorum ama eskisinden daha sık tuvalete çıkıyorum yanlız değilsin bacım😂😂
Dry34 Aynı durumu dün yaşadım bende :) miniğimiz baskı yapıyormuş :)) birde ben çok su içiyorum wcden çıkamıyrom desem yeri tek kötü yanı bu sanırım sürekli wcdeym