Dfnmhmtylmz Selinnusta benimde kafası büyük 34 haftalığım Bebek 37 haftalık ama kilo bakımından da fazla olduğu için 4 kilo olursa sezeryan dedi ama kafa büyük olduğu için demedi suan çatım açık normal Doğum pozisyonunda bakalım kilo almazsa çok normal olcak 🙏🙏
Berra Selinnusta mrb benim ablam Ebe genelde kafası büyük bebeklerı sezeryana alıyorlar. Bence bebişi riske atmayın . Normal Doğum yapsanız bıle allah korusun sonra yıne sızı sezeryana alabılırler boşuna acı çekmış olursunuz.
Oglununannesi Selinnusta canım başka doktora daha git bakalım aynı mı bana doktorum kocaman kafası var dedi 36 cm doğdu normaldi kocaman değildi 39 olup zor da olsa normal doğuran var ama koca kfalı olmadığı kesindi yani
Selinnusta Aydaozk ben 39 haftalığım kanala inmemis kafası büyük oldugu için inmez dedi gitgide de büyüyor😞 çok kafam karışık ne yapcağımı bilmiyorum normal doğum istiyorum
Aydaozk Selinnusta bende 37 haftalığım benimkide inmedi daha suyu azalmış bide çarsamba günü yine çağırdı inşallah hayırlısı olur hakkımızda canım
Aydaozk Selinnusta bide kafa çapı ultrason da nasıl hesaplanıyor bdp diye bir yerde değer yazıyo ama anlayamadım
Gozdealpu Benim bebek de 2 hafta önden gidiyor ama doktorum normal yapamazsın demedi. 3 hafta öndeydi 2ye düştü.
mrvdrmz Aydaozk doktor kafasını her iki taraftan da ölçüyordu benimkinde sonra da ultrason kağıdında gördüm bpd yani kafa çapı yazıyor
Selinnusta Berra sağolun bilginiz için teşekkürler ben yinede sonuna kadar direnmeyi düşünüyorum olmazsa olmaz artık yapacak bişey yok😞