Fatos007 Hediyelik neler yaptırdınız nerden yaptırdınız fikir alışverişi yapalım. Ben makrome anahtarlık yapmayı düşünüyorum kendim ama beceremem diye düşündüğümden geri vazgeçiyorum🙂
mlkkk Fatos007 makrome anahtarlıklar güzel ama bebek hediyesi olarak ben tercih etmem çok güzel alçı taş dolap magnetleri gördüm İnstagramda dolap magneti yaptırırdım
Gupssse Fatos007 ben de bakiyrm vakit daha cok ama makrome anahtarliklar cok büyük geliyor bana. Balon şeklinde acacaklar da guzel ama kolonya sisesi en mantiklisi gibi malum donem için;)
egemommm mlkkk bende kokulu taş magnetlerden yaptırdım çok tatlı duruyor bir de uygundu 😊 resmini sizlerlede paylaşayım
Lale_95 Fatos007 bende hem Makrome kapı süsü hem de anahtarlık yaptırdım ama burda birçok yoruma denk geldim yapımı çok kolaymış. Keşke önce kendim alıp bi deneseydim diyorum ama ya beceremeseydim bu sefer malzemeler de boşa gidecekti 😀
Fatos007 Lale_95 Ya aynen videoları izliyorum cesaret geliyo ama malzeme parası boşa gider mi acaba diye düşünüyorum sonra😀
Lale_95 Fatos007 aynen bende o düşünceyle iyi ki hazır yaptırmışım diyorum ama benim hiç el becerim yoktur eğer siz biraz anlıyorsanız bu İşlerden bi deneyin deyip yüreklendireyim sizi 😀
leylosule Fatos007 ben Nilüfer mumluk yaptırdım 25 tane çok da bayıldım. Kızım için mor kurdele seçtim ☺️
Burcuseyy Fatos007 canım eğer el yeternegin varsa tığ falan ben böyle çilek amigurimi gibi minik örüp içini doldurup anahtarlık takacağım görselibi atarim