Selam arkadaşlar bende prensesimin doğum hikayesini anlatmak istiyorum.Ancak fırsat bulabildim . Öncelikle rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.Simdi gelelim hikayeme .Ben çok güzel bir hamilelik geçirdim son bir iki haftaya kadar hiçbir ağrı sızı çekmedim.Ama son bir iki hafta özellikle son hafta sancılarım başladı.nst ’ye girdiğimde de doktorum ağrılarımin olduğunu söyledi.18 Aralık’ta sancılarım iyice sıklaştı hastaneye gidip bı bakalım dedik .Doktorum doğumun yaklaştığını ama açılmamın 1 cm olduğunu ve eve gitmemi söyledi eve geldik ama bu arada hala sancılar devam ediyor .Ertesi gün de sancılarım devam etti ve düzenli bir şekilde 5 dk da bir geliyordu o akşamda dedim evde çekeyim sancilarimi ama artık dayanamadım ve nişan gelmesi denilen şey gerçekleşti ve 19 Aralık günü tekrardan hastaneye gittim .Doktor muayne etti acilmam hala 2 cm miş az kalsın yine eve gonderceklerdi ki bebeğin suyunun azaldığını fark ettiler .Meğer suyum sızıntı halinde gelmiş ama fark etmemiştim .sonra yatisim yapıldı 19 Aralık akşam üzeri 4 gibi suni sancı vermeye başladılar .Sonra yine doktor muayne ettiğinde bu sefer suyum tamamen geldi ve suyun renginde sorun olduğunu fark ettiler . Meğerse bebek kakasını yapmış ama bebeğin degerleri iyi olduğu için direk sezeryana almadılar.Ama bizi uyardılar en ufak bir riskte direk sezeryana koyacaz diye .Ama çok şükür değerleri bozulmadı zatn saat başı çağırıp nst çekiyorlardı .Ama sabah karşı oldu hala acilmam iki üç santimdi ilk doğum olduğu için açılma biraz geç oluyormuş .sonra sabah saat 5 gibi beni doğumhane ye çağırdılar.Bu sefer beni doğuma kadar orda tuttular ama orda o saatten sonra beni yataktan hiç kaldirmadilar ve sürekli nst ye bağlı kalmam gerektiğini ve bebeğin başının kanala tam oturduğu için kalkmamin çok tehlikeli olduğunu kalkarsam rahmimin yirilabileceğini söylediler .Sabah beşten suni sanciya basladilar taki akşam üzeri 4 e kadar ama o sancıları anlatmak gerçekten imkansız gerçekten ölüm gibiydi Allah kimseyi o kapıda birakmasin .Saat dört gibi mucizem dünyaya geldi .Onu kucağıma verdikten sonra çektiğim herşeyi bir anda unutuverdim çok şükür sağlıklı bir şekilde doğdu bebeğim . Benimde doğum hikayem bu kadar Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler 😍☺️🤰🤱