Rbia35 Bugun ruyamda cocugum olmus onu emziriyodum rabbim ruya olmasina ragmen ne guzel bi duygu su guzel gunde rabbim bizede nasip etsin insaalah 😔😔kimsenin kucagini bos birakmasin allahim ummadigimiz anda alalim mutlu haberlerimizi insalah🤗
Adabahar Rbia35 aminnn canım allah hepimizin dualarını bu güzel günün yüzü suyu hürmetine kabul eylesin🙏
ozgeg_ Rbia35 canım benim inşallah sana da nasip etsin Rabbim🙏🏻 isteyen dileyen herkese aratmadan versin inşallah👼🏻😍
Busrademiir Rbia35 Bende o rüyayı gördüm, erkekti ve sol göğsümden emzirdim ve ayrıca süt geldiğini gördüm 😊
Busrademiir Rbia35 Evet bende bekliyorum 1 hafta kaldı regl zamanına bakalım inşallah hayırlısı olur 😄 Anlamında evlat falan diyor ama 😊
sedaaa Bu gece bende gördüm manası cok güzel Allahım en hayırlı zamanda nasil etsin size inşallah hamilelerin duaları kabul olur dua edelim kızlar 👼🏻🙏🏻
Rbia35 sedaaa bu guzel gecede guzel ruyayi gormemizin bi sebebi vardir insaalah allah kucaklarimizk bos birakmasin🤗
Rbia35 Busrademiir aynen bende baktim hayirlisi canim insalah nasio eder benimde 5 gun var bakalim hayirlisi 🤗
Tuba704 Dileyen hakeden isteyen hepinize Allah bu mübarek gece de nasip etsin inşallah herşeyin vakti var arkadaşlar aakın geç kalıyoruz yok yaş ilerliyor yok neden olmuyor yok olmayacak vs vs sakın olumsuz enerjiye kapılmayın vakti gelince de öyle de güzel oluyor ki sadece inanın dua edin ve hayırlısını dileyin🙏
Denis19 Rbia35 amin su mübarek günün yüzü suyu hürmetine duamızı kabul etsin yavrumuzu hayırlısıyla nasip etsin bize RABBİM ❣🙏👶👼
Mylife Rbia35 bende öyle bi rüya gördüm erkek bebek emziriyodum ve bir iki ay sonra öğrendimki hamileyim rabbim inşallah sanada nasip eder 🙏🏻
Rbia35 Mylife allah bizlerede nasip etsin insaalah canim ya sende saglikli sihhatli kucagina al bebisini🤗