asilannesii Kızlar size bir sorum olacak. Korunmayı bıraktıktan sonra adet döngünüzde değişiklikler oldu mu? Ben yıllardır 30 günde bir adet görüyordum. Ancak korunmayı bıraktıgımdan beri adet döngüm 27-28 gün oldu. Sizce bu durumun sebebi ne?
1merven asilannesii Ben bildim bileli duzensiz arada bir duzenli olur 30 33 35 bazen 44 50 bende anlamiyorum suan 9 gun geciktim bile sorsak hic problem yok ama boyle bende anlamadim 🤷🏻♀️
Blossom asilannesii Evet düzen değişebiliyor. Muhtemelen spermler hormonları etkiliyor. Bir de psikolojik olarak kendini hamile hissediyorsun. Onun da etkisi var diye düşünüyorum.
Gamzebrb 1merven adet söktürücü kullandın mı hiç canım bende öyleyim adet döngü ortalamam 41 gün hep geç olurum doktor bana duphaston diye bi ilaç verdi 2 tane içtim 30 gün hemen adet oldum
Mom433 afrasil bende oldu ama eskiler değil burdaki kızlar demişti o zamanlar 3 kayıp yaşadım orası ayrı tabi 🙈
afrasil Mom433 bende olmadı anneannemler falan banada öyle demisti ama hazırlık uzun sürdü galiba 😂😂😂
1merven Gamzebrb Yok hic kullanmadim hep bekledim bugun ben 45. Gunde adet oldum her ay degisiyo doktora gidiyorum sagliklisin hersey normal diyor bende biraktim doktora gitmeyi. Tiroid problemim var ona bagliyorum artik 🤷🏻♀️
Gamzebrb 1merven bence başka bi doktora git bide ona muayene ol çünkü adet gecikmesi kadar iğrenç bişey yok
Gamzebrb 1merven bende gittiğimde bir sürü test yaptırdım herşeyin mükemmel dedi hiç bi sorun yoktu yinede adet söktürücü yazdı ama kullanmadım sonra sadece 2 tane aldım adet olunca bıraktım
1merven Gamzebrb Evet gercekten cok canim sıkılıyor bu duruma gittim aslinda cok gittim endokrin uzmani da bakti sadece tiroid yuksekligi cikti o kadar insan daha cok strrs oluyor Allah buyuk zamani vardir belki de 🤷🏻♀️