Sltncnb didemblr kontrolümüze gittik perşembe tam 41 haftalık oluyoruz o yüzden eğer o güne kadar gelmezse çarşamba günü tekrar kontrole çağırdı muhtemelen gecesine yatış veririm dedi fitille başlatacağını söyledi. Bugün tekrar çatı muayenesi yaptı açıklık var mı diye 1.5 cm kadar olduğunu söyledi yumuşamada var dedi doğru hatırlıyorsam 🙄 umarım spontane kendi sancılarımla doğururum doğururuz…
Fetfet Bol is guc yapin,merdiven inip cikin,buharli suyu bir kaba koyup icinde oturun bunlar asiri hizlandiriyor dogumu tabi birde hurma yeyin.İnsallah saglikla alirsiniz kucaginiza dogumda bize de dua edin bizde saglikla doguralim bir avazda insallah :)
Bhrcnl didemblr geldim canım ben hastaneye kanamam çok arttı açılmam hiç yok sezeryan olucam dua er iyi geçer inşallah
didemblr Bhrcnl hadi hayırlısı olsun insllah canim benim dualarm seninle saglkla kucağına alırsın inşallah minnosu 🙏🙏😊
Banuss45 didemblr İlk doğum diye ne alakaysa.. 🤷♀️ Devlet hastaneleri zor durumda kalmadıkca son çare olarak goruyo sezeryanı malesef.. Tek duam bebeğimi sağ salim sağlıkla kucağıma almak..
didemblr AsiNebi hiç skıntı yapma bende de vardı kendini yorma diyodu doktorum her sefernde istirahat öneriyordu sen de dikkat et canım
Meltemkol didemblr salı 40+4 oluyor kilosu da 3600 3700 civarında benim sıkıntım kafa çapı biraz büyük bebegin inşallah kolay olur
didemblr Meltemkol doğum sırasında kafa kemikleri birbirine girip kolaylık sağlıyormuş doğum içinn bir şey olmaz insallahh 🙏
Banuss45 didemblr Yarın nasipse sezaryene giriyorum, dualarınıza talibim dualarınızda banada yer ayırırsanız çok mutlu olurum.. Allah razı olsun…