hhk didemblr yapıyorum ama pek iie yaradığı söylenemez. yiyecekler pilates hepsini deniyorum 🤣 ama kızım fazla nazlı çıktı. siz yapıyor musunuz
didemblr shryldrm o canın dünyaya geleceği varmış hem de tam senin kucağına insllah 🤗 sürpriz yumurta 🤭
didemblr Emire-09 çok iyi kilo 3 bile ztn artık geçmiş 3u de 🤗 saglkli olsunlar da gerisi mühim dgl bir de çok bekletmeseler keşke 😆
didemblr Meltemkol hadi insllah hayrlisiyla doğar bebiş böyle sen de tedrgin oluyorsundr her nişan gelmesinde fln 🙏
G92 Son 3 )) Perşembe gittiğimde 2 cm açılma var dedi, 8- Mart annem gelecek yurtdışından dediğimde 8- marta kadar doğurursun demişti doktorum, ama cuma bitiyor hiç ağrı falan yok🤦
didemblr G92 ben gün doğmadan neler doğar diye her akşam teselli ediyorm kendimi ama gelmiyor bebek, belki haftasonu dogururuz🤲🏻
Meltemkol didemblr benim için artık salı son gün suni denenecek olmazsa sezeryan umudum salıya kadar sancım ın gelmesi en azından bir miktar kendi açılmam olması
didemblr Meltemkol inşallah gönlüne göre olur her şey kaç günlük oluyor salı günü kilosu fln nasıl ??
Meltemkol didemblr salı 40+4 oluyor kilosu da 3600 3700 civarında benim sıkıntım kafa çapı biraz büyük bebegin inşallah kolay olur
Tsnckkk Benm doktorum çatı muanesi yapmıyor doğum başlamadan. 41.haftaya kadar bekleyeceğiz ancak kilosu 38 de 3 bucuktu zaten. Yarın 39.haftaya gircez ne ağrı ne sancı yok :( ilk doğumum ne yaşayacağım muamma. Haftaya da gelmezse sezeryan istemeyi düşünüyorum 4 kg üzeri pek cesaretim yok açıkçası
didemblr Tsnckkk evet bnmki de çatı muyanesi yapmadan bebek de sen de uygunsunuz normal yapmaya dedi ama kilosu artarsa iyice diye ben de çok korkuyorum zulüm olmasın da insllah doğumumuz 🙏🥺 kolayca sağlıkla alalm kucaklarmza insllah normal ya da sezaryen hangisi uygun olacaksa 🙄
glcn_1289 Ncmtntuuba benim bir hafta önce bebeğim 3670gr çıkmıştı normal doğum zor olur gibime geliyor bundanda çok korkuyorum
didemblr glcn_1289 bunu doktorlar gormuo mu sonuc olarak bundan snra normal yapman zor olabilir riske atmayalım deyp sezaryen onermesi gerekmiyor mu 🤔
didemblr Sedahenkkk evet insanin sabrı sinanmiyor degl vallahi 🙊 bir de ben kız çocuk erken doğar dedkleri için Şubat’ın 20 sinden snra doğar fln diodmm çok erken heveslendim Mart oldu 🤦🏻♀️ o yüzden de sabır taşıyor artkk
Sedahenkkk didemblr benim erkek 9 ay 10 günü bekler diyorlar ama son 3 hiç bir belirti yok sadece rahimde yumuşama var dedi doktor 🙈