Maria9 merymm44 erkek bebeğine hamile olduğumu gördüm adını başkası koymak istiyordu diretiyordu bir isimde bende anlamıyla birlikte başka isim söylüyordum bu olacak diye bebeğim erkek adını da rüyamda gördüğüm isimi koydum 🙏
enisenalbant Sule4444 6 aydır evliyim 5.ayımdayım😍 Ben herkese istemiyorum henüz diyip içten içe isteyendim😂😂 o yüzden aşırı mutlu oldum ilk duyduğum da çığlık attığım zaman hala kulaklarımda😍😍
Sarekrlngc Sule4444 ben de 6 aylık evliyim 15 haftalık hamileyim çevrenin ne dediği neden umurunuzda olsun🧏🏻♀️
Slacakrr1 Sule4444 ben eylülün 13 ünde düğünüm oldu ertesi hafta 21 inde adet oldum ve bidaha olmadım 1 ay kadar sonra da hamile olduğumu öğrendim şuan 23+6 yım haziranın başı 36 sonu 40. Haftam oluyo ve eşim askerde bakalım hayırlısı 😅
Melike Sule4444 4 aylık evliyim 2 aylık hamileyim 🤩 Tek seferde tuttu bizde şaşırdık bu kadar çabuk beklemiyorduk ama iyi ki oldu hemencik Rabbim aratmadan tattırdı bu güzel duyguyu isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🤲🏻
AsiNebi Sule4444 evliligimizin ilk ayinda hamile kaldim 😂 hic beklemiyorduk eşim çok şaşirmişti ama çok mutlu olduk😍
Celiklibusee Sule4444 6 aylık evliyim üç aylık hamileyim🥲haberimiz yoktu planımızda değildi Allah verdi 🥲 ilk başta ne hissedeceğimi şaşırdım ama sonrasındaki sevgisi bambaskaa 🥲😻
Ddrykp Sule4444 6 aylık evliyim 10 haftalıgız Çok şükür istiyorduk zaten RABBİM de nasip etti RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguları 🤲😊