metehaninannesiii Nutellammm bizde bundan aldık canım içi baya geniş gusel resimde ki gibi değil kuzenim kullanıyor baya memnun olunca bizde aldık anne yani beşigı olarak kullanacaz
Dilarraa Nutellammm bende hamileliğin ilk aylarında bunlara çok heveslenmiştim ama bu beşiği 6 aylıktan sonra kullanılmıyormuş sonra tekrar beşik ihtiyacı doğuyor burda da yazan çok oldu o yüzden bende fikrimi değiştirdim ve kademeli anne yanı beşikler var onlarda çok hoş. Ama tabiki karar senin çok hevesleniyorsan içinde kalmasını istemiyorsan al
Cigdemss Nutellammm benim kardeşim almıştı, çocuk hiç yatmadı beşikte. Sattılar 6 aydan sonra dönme hareketlenme olduğu için kullanılmıyor pek. Genelde reflü yatağında uyudu.
Nutellammm metehaninannesiii Dün ebebek de baktım yakından ama kullanmadığım için kararsız kaldım,memnun kalmanıza çok sevindim ben de düşünmeliyim o zman teşekkür ederim canım
Nutellammm metehaninannesiii kuzeniniz kaçıncı ayına kadar kullanabildi acaba eğer 6 aya kadarsa karyolam olmadığı için bana tekrar beşim almak düşer 😀
Nutellammm İlk hamileliğim kararsız kaldım kullanıp memnun kalanlar var mı,eşim askeri personel olduğu için sürekli tayin göreceğiz o yüzden karyola tarzı istemedim fazla yer kaplamaması adına da böyle bir beşik düşünüyorum.
Nutellammm Dilarraa Dilarraa görsel olarak çok beğendim ürünü ama eğer 1 yaşa kadar kullanamayacaksam çok işime yaramayabilir
Pyraz1992 Nutellammm arkadaşımda bunlardan aldı üç aydan sonra kullanamadı canım o bebeği biraz hareketliydi yatmak istemedi kiwi slepper yataklar var bende onlardan aldım ortadan ikiye katlaniyo kolayca tasinabiliyo istersen bı bak
bebisini-bekliyor Nutellammm anne yanı ıcın yada yanına odalara götürmek için güzel ama ablam almıstı 6 ay ancak kullandı ondan sonra park yatak aldı
Umutcumunannesi bunlara cok benzeyen anne yani ahsap besikler var cocuk 2 3 yasina kadarda yatabiliyormuş ben onu aldim bence oyle bisey bakabilirsin bide anne yani olanlar yana dogru tam aciliyor bunlardan daha kullanisli ebebekin baby plus markasini aldim ben bir bak istersen
Nutellammm Umutcumunannesi şimdi baktım canım güzel Umutcumunannesi şimdi baktım canm o da çok güzelmiş düşüneyim teşekkür ederim