sena1608 Merhaba anneler 😊 Dün detaylı ultrason yaptırmak için gittiğim hastanede, ikili test yaptirmadigim için detaylı ultrasonunda cekilemeyecegini söylediler. Bu durumu yaşayan var mı acaba merak ettim
se26es sena1608 tamamen saçmalıkmış 😬 baska bir hastaneye poliklinige falan gidin bence detaylinin cok onemli oldugunu dusunenlerdenim 🤦🏻♀️😂
MinikMicizem sena1608 ayy şuan kendimi çok kotu hissettim bizimde ense kalınlığımiz War ayrintiliya girmemiz gerekiyo ikili taramaya girmedik malesef😒😒
selinyslgz09_ sena1608 Çok saçma tabiki de böyle bisey yok başka bir yere gidin detaylı ultrosan önemli çünkü
Saripapatya020 sena1608 Ben bugün gittim 2 li test istemediğimi söyledim doktorum 20. Haftada geldiğinde detaylı ultrasonla bakalm dedi alakası yok bence canım
beyzaa_ sena1608 İkili tarama testi yaptırmak istememeniz detaylı ultrason kontrolüne engel değildir. Hekiminizi veya hastanenizi değiştirmelisiniz bence.🌸
BegumIscanTunc sena1608 öyle bir saçmalık olamaz bende ikili yaptırmadım doktorum detaylı için kağıt verdi ve doktorum bana herşey senin kararın ama detaylı yaptırmanı istiyorum dedi