@GizemKaplan selam canım. Özel mesajlar kapalı olduğı için burdan konuşalım fikir alışverişinde bulunalım dedim 😁
Geçen gün Ybb hakkında görüşlerini yazmıştın o gün bugündür beni tekrar düşüncelere soktun 😂
Bi çok araştırma yapıp yıkaması kurutması derken maliyeti çok olacağını düşünüp hazır bez içine pamuklu bişeyler koymayı düşünürken bugün bişey keşfettim ve tekrardan ybb kullanmaya karar verdim 😂
şimdi öncelikle sana en çok dert ettiğim şeyi söyleyeyim : Dış bez. Hem çok pahalı hem de bu bebek sürekli bu beze yapacağından çok adette olması gerekiyor bence en az 10-13 arası olması şart. Öncelikle bunu kendimce çözdüm belki sen biliyorsundur ama ben o ürünün ayrı satıldığını yeni gördüm linki koyuyorum. Bu ürün sadece dış bez ve silinebilir olduğundan yıkamak zorunda değiliz ki yıkasak da çok çabuk kuruyor. Hem de diğerlerinden ucuz ve silinebilir olduğundan çok adette almaya da gerek duymuyorum açıkcası 😁
https://www.lulununrenkleri.com/urun/tek-beden-cift-lastik-cover-renkli-kalpler
Bu silinebilir cover içinede çabuk kuruması amacıyla müslin bez almayı düşünüyorum üçgen yapıp içine bambu bezlerden koyup kapatmayı düşünüyorum. Müslin ince fakat katlanınca ve içine ek olarak bambu olanlardan konulunca emiciliği artıyormuş onunla ilgili kullanan bi bayanın linki de burda
Ek bez olarak amerikan bezi kullanan bi bayanda var eskilerden annelerimizin kullandığı, onun da videosu şurda Biraz uzun ama ilk başlarda anlatıyor hangi bezlerden kullandığını ki amerkan bezi de alıcam bambulara ilave 😁
son olarak kakası için ince liner bezlerden düşünüyorum, üstteki linkteki bayan artan amerikan bezlerinden de yapmış eğer istediğim lineri bulamazsam öyle düşünüyorum.
Biliyorum bacım çok uzun oldu ama 😂 ben şuan bu kolaylıklarını keşfettim hele şu dış bez çok hoşuma gitti çünkü kışın gerçekten kurutamam ben bunları ve müslinler de ince olduğundan çabucak kuruyormuş bunlar çok büyük kolaylık. Sen neler yaptın neye karar verdin paylaşır mısın😅 çevremde bana destek veren kimse yok, annem babam o kadar kızıyor ki anlatamam🙈 Senin yine eşin yıkamaya yardım eder diye demiştin bizimki ona da karışmaz 😂 dertleşelim az.
aah untmadan bu son videomda aynı bayanın 1 günlük bez serüveni, burda o müslini nasıl taktığını görebilirsin şahsen benim çooook hoşuma gittttii.