Mymother Kızlar 23 şubatta betaya baktırdım üniversite hastanesinde 578 çıktı dün baktırdım bide sonuç 15.000 çıkmış gidişat iyi gibi herhalde dimi
asliiyorgunn Mymother ikiz olma ihtimali olabilir çünkü baya baya artmış keseyi görsün mü kaçıncı haftadasın?
Mymother Mimerayk adetim düzensiz ama önceki adet tarihime göre tam afet olacsğım gündü 4 haftalıktı daha doktora gitmedim gerçi bu benim hesaplamam
Mimerayk Mymother benim de tam adet olacağım gün bugün ve 600 çıktı, doktorum 10 mart yani 5 gün sonra muayeneye çağırdı, bence siz geç bile kalmışsınız bir an evvel gidin bebişi görebiliyor olmanız lazım :)
Mymother Mimerayk bende merak ediyorum ama 18 ne aldım randevuyu gitmişken kalp atışını falan duyalım diye🌸
sehrengiz_8 Mymother hahha nasıl sabrediyorsunuz gerçekten hayran kaldım ben olsam meraktan ölürdüm herhalde sağlıkla alın kucağınıza
Mymother asliiyorgunn yani aslında çok artmamış 8 gün geçtikten sonra verdim ikinci kanı daha gitmedim doktora uygulamaya göre 5+5 im
Sare_amine Mymother biqn önce gitseni.iyi.olur gebelik varsa vitamin takviyesi alirsiniz… normalde folik aside gebelik oncesinden baslanilmasi öneriliyor…
Mimerayk Mymother ah ben de sabrınıza hayran kaldım, ama benim ilk çocuğum ve öncesinde iki düşüğüm var o yüzden endişeler endişelerrr 🤭 Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
Mymother Mimerayk evet ilkinde bende öyleydim inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza 🌸
Aysenturnaaa Mimerayk ilk randevuda genelde sadece kese görünüyor bebek için de bir hafta sonra yeniden çağırır ☺️