Merveey02 Hamileliğiniz son günlerinde ne kadar yürüyüş yaptınız veya yapabildiniz mi ? 😄🚶♀️🤰 Gerçekten doğumu kolaylaştırıyor mu sizce ?
Zeynep_ayaz Merveey02 dogumdan birgun once sabahtan aksama kadar disardaydim inanki hep yurudum pazar aliswerisi bile yaptim ewe bi geldim bacaklarima kramplar girdi gecesine sancilandim ertesi gun direk doguma 😍😍
Tugceery Merveey02 Valla doktor yuru dedi ilk kizimda gunluk surekli yurudum ona ragmen hic acilmam olmadi🙄🙄🙄
Ortmenanne16 Merveey02 38+3üm. Günde en az 7 bin adım atmaya çalışıyorum kendimi ne kadar yorgun da hissetsem ekmek almaya diye çıkıp turluyorum ancak doğuma az kaldığı için bu hafta daha fazla yürümeye gayret ettim bugün 13 bin adım atmışım şu ana kadar. Doktorum hamilelikte her şeyi boşver yürüyüş seni kurtarır diyor sürekli gebeliğin ilk gününden beri yürüyorum 😊😊😊
Umutcumunannesi Zeynep_ayaz 37oldum bende acaba benimde yavastan gelir mi sancilar diye sorayim dedim 🥰
Ozmerve Doktor yürüyüşü ne kadar süreden sonra istiyor acaba 18 haftalığım günlük 1 saat yürüsem bende olur mu ya da zararı var mıdır ilk gebeliğim bilmiyorum