Gulcan06 Gamzela123 tamm canım ALLAH razı olsun doktor doktor geziyorum bende bulamadım batıkentte oturuyorum
dmrlesra ebrusngl Bende de var mağlesef gebelik öncesi hiç akıntım olmazdı.Bu kez yeşil geliyor ve süt kesiği gibi akıntım oldu.Kaşınma da oluyor ama bende doktoruma sormaya çok utanıyorum
ebrusngl Busra3509 Valla bu gidişle kalır gibi ama normal doğumda geçmiş çoğu kişide hayırlısı yeterki bebeğime bir zarar vermesinde katlanıyorum bi şekilde
Happybsrn ebrusngl alakasız olacak ama bu yeşil akıntı hep mi vardı yeşil akıntıya rağmen hamile mi kaldınız ben de var ve geçmiyor 2 yıl oldu hamile değilim
ebrusngl Happybsrn Evet hep vardı 3 senedir uğraşıyordum akıntı varken hamile kaldım çok şükür çoğu doktor akıntının hamileliğe engel olmadığını söyledi bana
Kbras Happybsrn Canım bende belki 5 6 senedir cok yogun var ve gecmiyor kac dr gezdim kültürlerimde temiz cıkıyor. korunmayı bıraktıktan 20 gün sonra hamile kaldım.başka bişeydendir hamile kalamıyorsan inşallah tez vakitte olur bebısın 🙏
Happybsrn Kbras yaa evt eşimin hareket sorunu var ama hep bu akıntı da engel mi diye düşünüyordum Umut oldunuz tşk 😄