merviskoooo themoonrose lansinoh aldım ben ama henüz kullanmadim bilemiyorum memnun olan da var olmayanı da
gulfem_93 themoonrose ben de Lansinoh marka aldım doğumumda kullanacağım ama küçük 10 mg aldım çünkü yeterli olabiliyormuş bir süre kullanmak için ablama yeterli gelmiş o da kullanmış sonrasında iyileşince ekstra almamış. 40 mg da var ama bu sebeple almak istemedim elimde kalabilme ihtimaline karşı. Eczanelerde de çok araştırdım hepsi de Lansinoh önerdi başka markalara bakmadım bile.
Ozlemust themoonrose lansinoh aldım 37 haftalık hamileyim sürüyorum her gün bir kez birde gümüş kapak takıyorum günde 4 5 saat
Zhraaltun merviskoooo bacim valla bosuna lara vesmssn oyle bi agri cektki gogs yarasmdan aldm hcbirnise yaramadi nemlendrmedi bile
Ayseguldt merviskoooo bende lansinoh aldım bikez sürmeme rağmen gögüs ucu çatlağımı geçirdi düzenli kullanıcam
spaceship Lansinoh kullandım krem olarak sadece, güzel. Ayva çekirdeğini jel gibi yapıp sürdüğüm oldu. Bunlardan başka, gümüş kapak tavsiye ederim 👍🏼
egemommm spaceship merhaba bende lansinoh aldım şu an 34.haftamdayım doğumdan bir süre önce kullanmam gerekiyor mu yoksa doğumdan sonraki duruma göre mı kullanayım 😊
Taze_gebe spaceship kızlar bu doğum öncesinde sadece 32den itibaren mi kıllanılıuor. Ben 22-3üm bazen hassasiyet hissediyorum sızlıyor gibi doktora gittiğimde soracağım bu krem olur mu diye
nes2009 spaceship bir sürü marka var sizce hangisini tercih etmeliyiz.bazısı gümüş olmasada olur diyor bazısı çok övüyor bende arada kalanlardanım silverline ve silverette ikiside gümüş ama arada 200tl var mesela
spaceship egemommm ben doğum öncesinde sadece gümüş kapak kullandım. Kremi doğum sonrasında almıştım çünkü. Yani hangisi etkili oldu bilemiyorum ama çok çok az yara olup hemen geçti benimkiler. Şu an süt sağdığım zaman biraz hassasiyet oluyor onun için de lansinoh sürüp gümüş kapağı gece gündüz hiç çıkarmıyorum. Çok şükür yara olmuyor.
egemommm ayom bana biri 2 hafta kala sür demişti de bilmiyordum 32.haftada sürüldüğünü,birde kaç haftadır o kadar hassaski ucuna değsem canım acıyomuş gibi geliyor , artık sürmeye başlayayım o zaman
egemommm spaceship ben gümüş kapak yerine aventin kapaklarından aldım fazla süt akarsa ona aksın ki boşa gitmesin diye , bakalım az kaldı nasıl olacak merak ediyorum 😊
spaceship Taze_gebe Evet bence de bu konuyu doktorunuza danışın. Erken sürmek göğüs uyarılması sebebiyle tehlikeli olabilir. Göğüslerle oynamak rahim kasılmasını tetikliyor çünkü.
spaceship egemommm evet göğüs kalkanını da çok tavsiye eden var. Mantıken o da oldukça faydalı olur diye düşünüyorum 😊👍🏼 Çok güzel günler sizi bekliyor…
Ozlem23 egemommm gümüş kapak ile aventin kapaklarının amacı aynı değil biliyorsunuz dimi gumus kapak yaraları geçirmek için o silikon olanlar göğüs ucu bir yerelere sürtüp tahriş olmasın diye
egemommm merviskoooo açıkçası ben hiç gümüş almayı düşünmedim pahalı olduğu için, birde hem krem hem de o aventin kapaklarından alınca fazladan oldğnu düşündüm